Important

RESPECT ŞI RECUNOŞTINŢĂ LA ISU MARAMUREŞ: DISTINCȚII PENTRU REZERVIȘTI

În conformitate cu legile, ordinele și regulamentele militare în vigoare, șase pompieri rezerviști maramureșeni au primit distincții onorifice, cu ocazia Zilei de 13 septembrie – Ziua Pompierilor din România.
La propunerea Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din M.A.I., filiala “Pintea Viteazu” Maramureș, pentru activitatea meritorie în cadrul asociației, general-maior Iamandi Dan-Paul, Inspector General al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, a aprobat conferirea Emblemei de merit “Rezervist de onoare”, clasa a II-a, col.(r) Ardelean Traian-Mihai și col.(r) Iacoș Laurențiu-Florentin.
Prin ordinul col. Sîrb Ioan-Ioniță, inspector șef (D) al I.S.U. Maramureș, plt.adj.șef(r) Onișa Ioan, plt.adj.șef(r) Pasere Ioan, plt.adj.șef(r) Sighiartău Nicolae-Vasile și plt.adj.șef(r) Șiman Radu-Marius li s-a conferit Emblema de merit “Rezervist de onoare”, clasa a III-a.
Alți 28 de ofițeri în rezervă și retragere au primit diplome de onoare, cu ocazia Zilei Pompierilor din România, în semn de respect și recunoștință, pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență
“Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș.
Felicitări tuturor, sănătate și succes în toate activitățile pe care le desfășoară și după încheierea carierelor militare!

Te-ar putea interesa si

MediaSind Maramureș cere Spitalului Județean din Baia Mare să anuleze Regulamentul care pune botniță jurnaliștilor

Vasile Dale

BAIA MARE: Gunoierul şef a ieşit să caute prin tomberoane. Dacă nu e sortat bine, oamenii rămân cu gunoiul la poartă

Redactie

SĂ FIM DIN NOU COPII: Spectacol de 1 iunie la Muzeul Satului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.