În conformitate cu legile, ordinele și regulamentele militare în vigoare, șase pompieri rezerviști maramureșeni au primit distincții onorifice, cu ocazia Zilei de 13 septembrie – Ziua Pompierilor din România.
La propunerea Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din M.A.I., filiala “Pintea Viteazu” Maramureș, pentru activitatea meritorie în cadrul asociației, general-maior Iamandi Dan-Paul, Inspector General al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, a aprobat conferirea Emblemei de merit “Rezervist de onoare”, clasa a II-a, col.(r) Ardelean Traian-Mihai și col.(r) Iacoș Laurențiu-Florentin.
Prin ordinul col. Sîrb Ioan-Ioniță, inspector șef (D) al I.S.U. Maramureș, plt.adj.șef(r) Onișa Ioan, plt.adj.șef(r) Pasere Ioan, plt.adj.șef(r) Sighiartău Nicolae-Vasile și plt.adj.șef(r) Șiman Radu-Marius li s-a conferit Emblema de merit “Rezervist de onoare”, clasa a III-a.
Alți 28 de ofițeri în rezervă și retragere au primit diplome de onoare, cu ocazia Zilei Pompierilor din România, în semn de respect și recunoștință, pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență
“Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș.
Felicitări tuturor, sănătate și succes în toate activitățile pe care le desfășoară și după încheierea carierelor militare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.