Crimă oribilă cel mai probabil azi noapte în Ţicău – Ulmeni. O femeie de aproximativ 80 de ani a fost găsită azi dimineaţă ucisă în propria gospodărie. La această oră poliţiştii sunt în alertă maximă pentru că nu au găsit încă niciun suspect.

Se pare că trotul s-ar fi întâmplat azi noapte, când criminalii au pătruns peste femeie posibil în scop de jaf şi au aplicat mai multe lovituri cu toporul ucigând-o.

Actualizare 1 – IPJ Maramureş

Azi-dimineață, la ora 08.39, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către un bărbat de 48 de ani din Baia Mare despre faptul că într-un imobil din satul Țicău a fost găsită o femeie decedată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat cadavrul unei femei de 85 de ani din Țicău.

Cadavrul prezenta leziuni la nivelul capului.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă, care continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului și cauzei decesului.

Actualizare 2

Poliţiştii au reuşit să identifice un suspect în cazul crimei de la Ţicău. Ar fi vorba de vecinul femeii, un bărbat de 25 de ani. Motivul orobilei fapte este necunoscut. Acesta ar fi declarat că a consumat băuturi alcoolice şi nu-şi aminteşte de ce a lovit-o pe femeie cu toporul.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.