Eveniment

DUPĂ BÂRSANA ŞI ASUAJU DE SUS: Comuna Giulești intră în carantină zonală din această seară

Subprefectul Rudolf Stauder, președintele CJSU, a declarat că s-a primit Ordinul Șefului DSU, Secretar de Stat dr. Raed Arafat de instituire a măsurii de carantină zonală pentru comuna Giulești, cu localitățile aparținătoare Giulești și Nănești. Carantina zonală va intra în vigoare din această seară și va fi valabilă pentru o perioadă de 14 zile. Măsurile și responsabilitățile care trebuie respectate în perioada carantinei zonale sunt aceleași care au fost stabilite anterior și pentru comunele Bârsana și Asuaju de Sus cu localitățile aparținătoare. Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” al Județului Maramureș, va transmite prin sistemul RO-ALERT, mesajul de avertizare a locuitorilor comunei Giulești cu privire la instituirea carantinei zonale și a regulilor generale, a mai adăugat subprefectul de Maramureș.

Te-ar putea interesa

SPIDERMAN DE CAVNIC: Un bolnav psihic a căzut de la etajul doi al spitalului încercând să “evadeze”

Redactie

Instituția Prefectului Maramureș transformată în partid. Tilicarul Duruș și-a ”transferat iubita” și a începul ”pelerinajul” pe la structurile M.A.I.

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Ce nu fac elevii pentru a filma un TIK-TOK?!?! Au dat foc la un brad uriaș din curtea Colegiului Tehnic „George Barițiu” din Baia Mare. Trei elevi amendați de poliție pentru că au fumat (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult