BREAKING NEWSRecomandate

DUS ÎN ARESTUL IPJ Maramureș – Șoferul criminal care a produs nenorocirea de la Tăuții Măgherăuș ar fi avut permis de conducere fals.

În urma accidentului rutier produs aseară în Tăuții-Măgherăuș, soldat cu decesul unui tânăr de 24 de ani, organele de cercetare penală au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto de 25 de ani din Vima Mică.

Totodată, în urma investigațiilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că permisul de conducere prezentat de conducătorul auto a ridicat suspiciuni cu privire la autenticitate.

Conducătorul autoturismului a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, urmând a fi prezentat în fața instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art.192 alin.2 Cod Penal, conducere fără permis, faptă prevăzută de art.335 alin.1 Cod Penal și uz de fals, faptă prevăzută de art.323 Cod Penal, totul cu aplicarea art.38 alin.1 Cod Penal.

CITEȘTE ȘI:

https://vasiledale.ro/2021/09/26/foto-video-exclusiv-fiul-unui-consilier-local-din-tautii-magheraus-a-fost-urmarit-de-un-alt-tinar-urmaritorul-si-a-bagat-in-mormant-cel-mai-bun-prieten/

Te-ar putea interesa si

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ: Cod roşu de caniculă în Maramureş

Redactie

FOTO. Procesul primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, AMÂNAT la Curtea de Apel Cluj. Inculpatul plasat 60 de zile sub control judiciar pentru a pleca din țară (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Alături de o echipa dedicată și capabilă, vom reuși – Ancuța-Rafila Cupșa-Manlup – Candidat la Camera Deputaților din partea Partidului PRO România

Vasile Dale

4 mesaje

mo septembrie 26, 2021 at 9:13 pm

Noh bravo! Uite „roadele” pitpalacilor rutieri! Bravo ma sunteti madri de voi?! Cica astia numai cand le vin ordine de la Bucuresti misca in front, in rest e pauza…dar bani vor, cat de multi…

Raspunde
Nicu septembrie 27, 2021 at 11:55 am

Pe unde a circulat băiatul acesta cu carnetul fals de nu l a găsit poliția până a murit un om din cauza lui

Raspunde
mo septembrie 27, 2021 at 12:18 pm

Pe drumuri a umblat, pe aceleasi drumuri cu cei ce ar fi trebuit sa-l verifice, dar nah, daca se plang ca n-au salarii e usor de inteles ca verificarile au scos la iveala doar ca banii de spaga sunt reali! Cel mai clar exemplu e al celor 9 muschetari „executati”!

Raspunde
Hai Pa septembrie 27, 2021 at 12:07 am

Asta deja zici ca e film prost. Asa ceva si sa inventezi e greu. Si totul sa porneasca de la o piersica pe care ai confundat-o cu o caisa…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.