BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO /VIDEO EXCLUSIV: Fiul unui consilier local din Tăuții Măgherăuș a fost urmărit de un alt tînăr. Urmăritorul și-a băgat în mormânt cel mai bun prieten! (actualizare)

O confuzie i-a adus sfârşitul celui mai bun prieten! Un bărbat de 25 de ani şi-a confundat fosta iubită cu o fată care a urcat în maşina altui bărbat. A urmat o cursă ce putea fi mortală. Înainte de ajunge cu maşina în şanţ, bărbatul urmărit a oprit să o lase pe fată să coboare. Moment prielnic ca urmăritorul să sară pe autoturismul său. Speriat, tânărul a urcat în maşină şi a pornit la drum. Cei doi agresori l-au urmărit pe 5 kilometri. Au vrut să-l depăşească şi să-i taie calea, fără să se asigure, dar din sens opus venea o altă maşină. Pentru a evita impactul frontal cu un taxi în care erau două rudenii ale tânărului urmărit, șoferul a tras brusc de volan şi a intrat în maşina victimei care a ajuns în şanţ.

Șoferul gelos în spital, prietenul lui cel mai bun în sicriu

Pasagerul din dreapta nu purta centura de siguranţă şi a fost proiectat pe asfalt. În urma accidentului, șoferul agresor a ajuns în stare gravă la spital, în timp ce prietenul său a ajuns în comă de gradul 5 la UPU Baia Mare. Câteva ore mai târziu medicii au fost nevoiți să declare decesul.



Victor Nicolae (25 ani) era împreună cu cel mai bun prieten al lui Robert (24 ani, din Baia Mare) în autoturismul Skoda, înmatriculat în Maramureș. Victor ar fi confundat-o pe fosta lui iubita cu o prietenă de a ei. El ar fi văzut-o că se urcă în autoturismul VW al unui tânăr din Bozânta Mare. Atunci gelozia l-a orbit și nu a mai văzut nimic în fața ochilor. A pornit în urmărirea mașinii în care credea că este fosta lui iubită. Când șoferul mașinii urmărite a oprit și fata s-a coborât, Victor a coborât din mașina pe care o conducea și a s-a dus ”glonț” spre aceștia. Ar fi început să lovească cu pumnii și picioarele în mașina pe care a urmarit-o. Șoferul acesteia s-a speriat și a demarat în trombă. A urmat o urmărire de peste 5 kilometri.

Ajunși în Tăuții Măgherăuș, într-o zonă în care linia continuă interzicea efectuarea unei depășiri, Victor s-ar fi angajat în depășirea mașinii urmărite. Numai că din sens opus venea un taximetru în care erau, în calitate de pasageri, rude ale șoferului urmărit. Pentru a evita impactului, a tras de volan dreapta și s-a lovit de mașina pe care o depășirea. A urmat un adevărat masacru. VW-ul a fost aruncat într-un șanț, iar Skoda pe care o conducea Victor s-a răsucit de mai multe ori pe șosea, apoi s-a lovit de un podeț. Totul sub privirile îngrozite ale taximetristului, dar și ale rudelor tânărului urmărit. Amicul lui Victor care nu ar fi purtat centura de siguranță a fost aruncat din mașină și a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital. Și toate acestea s-au produs în timp ce tânărul urmărit era la telefon cu Serviciul de Urgență 112. Conform surselor noastre tânărul urmărit nu ar fi dorit să se îndrepte spre sediul poliției deși dispecerul de la 112 i-ar fi recomandat acest lucru. El ar fi spus că se duce spre casă.

Conform surselor noastre șoferul ”orbit” de gelozie urmează să fie reținut de poliție pentru 24 de ore, iar ulterior să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

ACTUALIZARE: IPJ MARAMUREŞ

În urma accidentului rutier produs aseară în Tăuții-Măgherăuș, soldat cu decesul unui tânăr de 24 de ani, organele de cercetare penală au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto de 25 de ani din Vima Mică.

Totodată, în urma investigațiilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că permisul de conducere prezentat de conducătorul auto a ridicat suspiciuni cu privire la autenticitate.

Conducătorul autoturismului a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, urmând a fi prezentat în fața instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art.192 alin.2 Cod Penal, conducere fără permis, faptă prevăzută de art.335 alin.1 Cod Penal și uz de fals, faptă prevăzută de art.323 Cod Penal, totul cu aplicarea art.38 alin.1 Cod Penal.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV DOCUMENTE: Șeful OS Poieni și 3 ingineri propuși să fie sancționați cu diminuarea a 10% din salariu – Nu au regenerat pădurile ce au fost rase de pe suprafața pământului (actualizare)

Vasile Dale

#VISITMARAMUREȘ: Weekend cu evenimente ce nu trebuie ratate în Maramureș. Concert PUYA

Vasile Dale

INFRACȚIUNI RUTIERE în Botiza, Borșa și Sighet. Borșean beat urmărit de poliție

Vasile Dale

4 mesaje

Calin alex septembrie 26, 2021 at 7:02 pm

Pacat ca se consuma utilitati publice cu unu ca asta !!!

Raspunde
Andrei Alex septembrie 27, 2021 at 4:05 am

Și frați lui sunt la fel

Raspunde
Edi septembrie 27, 2021 at 6:36 pm

Da de unde știi tu cum sunt frații lui?

Raspunde
mo septembrie 26, 2021 at 7:58 pm

Daca nici pe-asta nu-l tin la racoare sa se „racoreasca” apoi putem sta inchisi in casa daca vrem sa ne fie „bine”!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult