BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO, VIDEO: Transportatorii din Maramureş protestează prin „plimbări” pe drumurile nationale

Transportatorii din întreaga ţară protestează azi pentru a cere soluţionarea problemelor din transporturi. Tiriştii au ieşit şi în Maramureş, circulând pe DN 1C Baia Mare – Dej, au slogaturi montate pe benere şi claxonează în trafic. Coloana este însoţită de poliţişti.

Transporatorii susţin că principalele probleme pe care trebuie să le rezolve Guvernul şi Parlamentul României, pentru a salva transporturile, sunt: eliminarea impozitării diurnelor retroactiv, pe ultimii cinci ani, plata despăgubirilor care nu li s-au achitat miilor de şoferi care au ajuns în service-urile auto, în ultimul an, şi stoparea creşterii nejustificate a preţurilor pentru poliţele RCA.

Principalele probleme pe care trebuie să le soluționeze Guvernul și Parlamentul României 

• să eliminie impozitarea diurnelor retroactiv, pe ultimii 5 ani

• să acorde despăgubirile care nu au fost plătite miilor de șoferi care au ajuns în service-urile auto în ultimul an

• să oprească creșterea nejustificată a prețurilor pentru asigurările RCA

Dacă aceste cerințe pe care le au transportatorii nu se vor soluționa în cel mai scurt timp cu putință, se vor organiza proteste în toată România, cu respectarea numărului maxim de participanți.

Transportatorii cer statului să oprească această creștere haotică a prețurilor pentru polițele RCA, după ce autorizația de funcționare a City Insurance a fost retrasă de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Șoferii sunt absolut revoltați de prețurile imense pentru asigurările RCA și sunt de părere că situația trebuie să fie gestionată de stat, fiind un serviciu obligatoriu impus pentru cetățeni.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: ACUZE GRAVE – O asistentă medicală din Baia Mare și fetița ei de trei zile au murit la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Femeia era confirmată pozitiv COVID-19

Vasile Dale

EXCLUSIV: Pelerinii din Maramureș captivi în războiul din Israel au ajuns în această seară acasă (actualizare 3)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO / FOTO – Percheziții ale procurorilor DNA la Aeroportul Internațional Maramureș. Directoarea a evitat presa (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.