Situație îngrijorătoare la una dintre cele mai mari fabrici din județ, expusă de angajați pe un grup de Facebook. Muncitorii au publicat mai multe imagini și videoclipuri din cadrul firmei, acuzând că nu este respectată nici o măsură de prevenire a îmbolnăvirii cu virusul SARS-Cov-2. Mai mulți dintre angajați susțin că, zilnic, aproximativ 300 de persoane sunt puse să mănânce una lângă alta în pauza de masă, iar la intrarea în schimburi e o adevărată aglomerație și nimeni nu poartă măști de protecție.

Ați putea să faceți o știre despre treaba asta? Nimeni nu respectă nicio regulă de distanțare, fără mască, fără nimic. Așa ne pun în fiecare zi să mâncăm 300 de oameni, unul lângă altul” ne-a scris un angajat.

Între timp, alți angajați acuză autoritățile că îi obligă să poarte mască în aer liber, în timp ce în interior nu se respectă nici o măsură.

Polițiașii jandarmii ne obligă să purtăm mască afară, în aer liber. De ce nu vin să vadă cum mergem toți în cantină la masă fără mască și stăm unul lângă altul? Acolo nu exista covid? RUȘINE!!!”, scrie Alexandra M.

Numai pe strada este covid nu în firma care lucrezi”, spune și Gabriela F.

Baia Mare, incidență de 4,66 cu 668 de noi infectări în ultimele 14 zile. 9 morți de COVID în Maramureș, în ultimele 24 de ore.

Așteptăm un punct de vedere din partea angajatorului, cu privire la informațiile și imaginile transmise de către angajați.

Sursa info, foto și video: ActualMM.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.