BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV VIDEO: Șoferul BMW-ului care a murit azi noapte la Mireșu Mare a băut țuică înainte de a urca la volan. Totul a fost transmis LIVE pe facebook

Revenim cu informații noi referitoare la tragedie petrecută azi noapte în jurul orei 1.30 pe raza localității Mireșu Mare. Bărbatul în vârstă de 25 de ani din Chelința era căsătorit și avea un bebeluș. Cu două ore înainte de a se producerea nenorocirea pe DJ109E, bărbatul a transmis LIVE cum petrecea cu mai multe persoane și consuma băuturi alcoolice (bere și țuică).

”Doamne cum ați putut să-l lăsați să plece cu mașina în starea care era. Voi cei de acolo care ați fost cu el” este unul dintre mesajele lăsate de internați la transmisiunea de pe facebook.

Să mai spunem și că ieri șoferul a participat alături de soția lui la o altă petrecere.



Conform informațiilor oficiale, tânărul de 25 ani avea permis de conducere valabil de categoria B. Acesta a condus autoturismul marca BMW înmatriculat în Maramureș pe DJ109E dinspre Chelința spre Șomcuta Mare. În Mireșu Mare, pe o porțiune de drum în aliniament, pe fondul vitezei excesive și probabil pe fondul consumului de alcool, s-a izbit de un stâlp de la susținerea rețelei electrice de pe partea dreapta a drumului, în direcția sa de mers. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare în stare gravă, iar la ora 2.40, datorită leziunilor suferite, a decedat.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș: Accident mortal în Mireșu Mare

Azi-noapte, în jurul orei 01.00, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier în Mireșu Mare. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 25 de ani din Chelința a condus un autoturism din direcția Chelința spre Șomcuta Mare, iar pe o porțiune de drum în aliniament a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice de pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare. Conducătorul autoturismului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, dar, din nefericire, acesta a decedat. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

INCIDENT DEOSEBIT DE GRAV ÎN BAIA MARE: O maşină s-a făcut scrum în cartierul Săsar (foto, video)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Aluviuni aduse de viituri pe DJ184 la Cavnic. 35-40 l/mp au căzut în câteva minute

Vasile Dale

Armin van Buuren, la conferința de presă de la Untold 2019. ”Show-ul de vineri noapte este ca o finală de Champions League pentru mine…”

Redactie

1 mesaj

Dan octombrie 2, 2021 at 5:30 pm

A scăpat lumea de un criminal.
Bine că nu a omorât pe un nevinovat.
Vina o poarta penelul de primar din Ulmeni, care a făcut din Chelinta graiul țiganilor cu BMW

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult