BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: Două victime după ce o maşină s-a izbit de un podeţ la Săbişa (actualizare)

Un accident rutier s-a produs cu puţin timp în urmă în localitatea Săbişa. O maşină circula dinspre Satu Mare spre Baia Mare, iar la un moment trece spre contrasens şi se izbeşte de un podet din beton din stânga directiei de mers. Au rezultat două victime, care ai fost transportate la spital.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Marţi, în jurul orei 13.00, polițiștii din Seini au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre producerea unui eveniment rutier soldat cu două victime în localitatea Săbișa.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 63 de ani din Drăgușeni, aflat la volanul unui autoturism care circula din direcția orașului Seini spre Baia Mare, a intrat în coliziune cu un podeț al unui imobil.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului și a unei tinere de 19 ani din Drăgușeni, care se afla în autoturism în calitate de pasager în dreapta față.  Ambii au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, fiindu-i prelevată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto: Sebi Mihali


Infracțiune rutieră constatată de polițiștii băimăreni

Aseară, polițiștii de ordine publică din Baia Mare au oprit pentru verificare un autoturism pe bulevardul Republicii din municipiu.
La volanul acestuia, polițiștii au identificat un tânăr de 28 de ani din Baia Mare, care, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,75 alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Un şofer beat a plonjat cu maşina în balastiera Sarasău. Pasagerul s-a înecat (actualizare)

Redactie

ULTIMĂ ORĂ – ACCIDENT: Motociclist inconștient pe strada Forestierilor din Ferneziu

Vasile Dale

ACTUALIZARE: O maşină încărcată cu butelii s-a răsturnat între Tăuţi şi Bozânta Mare. SOFERUL ESTE RANIT (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.