BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO / INTERVENŢIE LA PETROVA: Femeie în vârstă, accidentată la Petrova. Intervin salvamontiştii – actualizare

Acţiune in derulare a SPJ Salvamont Maramureș în zona Petrova. Un apel prin 112 i-a anunțat despre un accident al unei persoane în vârstă, de sex feminin, care a suferit un traumatism al membrului inferior.

Echipajul de prim răspuns a SPJ Salvamont Maramureș a pornit spre zona menționată unde va face joncţiunea cu echipajul de prim ajutor EPA Vișeu.

ACTUALIZARE

Persoana accidentată se afla într-o zonă cu acces dificil. Femeia în vârstă de 69 ani a suferit un traumatism al membrului inferior stâng și după ce i-a fost acordat primul ajutor și aplicată atela vacumatică a fost transportată cu targa UT2000 până în locul în care echipajul SMURD Vișeu a avut acces. Pacienta a fost predată echipajului SMURD Vișeu și a fost transportată la unitatea medicală pentru investigații.

FOTO salvamont Maramures

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – CAZ DISPARIȚIE / ACTUALIZARE: Eleva dispărută în Baia Mare a fost găsită omorâtă și îngropată la DOROLȚ. Iubitul ei a fost prins la PTF Petea azi noapte

Vasile Dale

VIDEO: A demascat un pedofil – Jandarmul anului este… o jandarmeriță. Andrada lucrează de 19 ani în cadrul Detașamentului Mobil Baia Mare

Redactie

FOTO: Impact pe Dura. Trafic îngreunat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.