Important

Măsuri privind prevenirea răspândirii SARS COV 2

Polițiștii maramureşeni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

La activitățile desfășurate ieri, 05 octombrie, au participat 36 efective de polițiști din cadrul I.P.J. Maramureş, jandarmi, poliţişti de frontieră, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență şi ai I.T.M. Maramureş.

În cadrul celor opt acțiuni punctuale desfăşurate, au fost verificate 1.709 de persoane fizice, 44 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 176 de mijloace de transport, din care 37 mijloace de transport public în comun și 1.094 de obiective/locații de interes.

În total, pentru neregulile constatate au fost aplicate 32 sancțiuni contravenționale astfel:

  • 26 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală;
  • șase sancțiune pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea.

Valoarea totală a amenzilor aplicate de poliţişti, a fost de 6.000 de lei.

Acțiuni de acest gen se vor desfășura până la încetarea măsurilor restrictive.

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19.

Te-ar putea interesa si

SFÂNTA MARIA: TÂRGUL ”BUN DE MARAMUREȘ”

Redactie

ALEGERI PARLAMENTARE: Cum votează pacienţii internaţi în spitale

Redactie

”Bradul – Axis mundi”, expoziție la Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.