Important

BAIA MARE: Percheziții domiciliare efectuate la o persoană bănuită de comiterea mai multor furturi calificate

Ieri, 07 octombrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Baia Mare, ocazie cu care a fost identificat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 35 de ani din Baia Mare, care este bănuit de comiterea mai multor furturi calificate în perioada martie – septembrie 2021.
În urma percheziţiilor şi a activităţilor desfăşurate de polițiști, au fost recuperate mai multe bunuri ce aparţineau persoanelor vătămate.
În cursul zilei de azi, bărbatul urmează să fie prezentat în fața instanței din cadrul Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Tineri identificați după ce ar fi sustras carburant din două excavatoare

Ieri, 07 octombrie, în urma activităţilor informativ-operative efectuate de către polițiștii Postului de Poliție Comunal Poienile Izei, au fost identificați doi tineri, care ar fi sustras în mai multe rânduri cantitatea totală de 300 de litri de motorină, din două excavatoare aparţinând unui bărbat de 24 de ani din Botiza.
Valoarea prejudiciului este de 1800 lei, iar cei doi tineri bănuiți de comiterea faptei au achitat valoarea prejudiciului produs.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Bărbat condamnat depistat de polițiști

Ieri, 07 octombrie, polițiștii din Baia Sprie, au pus în executare un Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii emis de către Judecătoria Baia Mare, pe numele unui bărbat de 31 de ani din Baia Sprie.
Acesta a fost condamnat la un an, trei luni şi 340 de zile, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
Acesta a fost depistat de polițiști pe strada Gheorghe Bilaşcu din Baia Mare, fiind depus în Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

    

Te-ar putea interesa si

SUPRAVEGHEAT DUPA ELECTRIC CASTLE: BAIMAREANUL PRINS CU UN KILOGRAM DE COCAINA A FOST ARESTAT PREVENTIV

Vasile Dale

Minivacanță în siguranță, alături de jandarmii maramureșeni

Redactie

LA INTRAREA ÎN ŢARĂ: Noul model de declarație. Pedeapsă cu închisoarea pentru fals în declarații

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.