Important

Estimări meteo pentru următoarele 4 săptămâni (11 octombrie – 8 noiembrie)

Vreme friguroasă cu ploi, vânt, lapoviță și ninsori la munte.

Pe parcursul săptămânii viitoare, vremea va rãmâne deosebit de rece în mare parte din țară. Temporar va ploua în toate regiunile, pe arii mai extinse în cele sudice, estice şi centrale, unde pe alocuri cantitãţile de apã vor fi mai însemnate. La munte, la altitudini de peste 1600 m vor predomina ninsorile, iar mai jos precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla cu intensificãri la munte, precum şi în sudul şi sud-estul ţãrii.  Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 15 grade, cu cele mai ridicate valori în sudul țării.

Săptămâna: 11 – 18 octombrie
Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-estice.

Săptămâna: 18 – 25 octombrie
Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Săptămâna: 25 octombrie – 1 noiembrie
Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna: 1 – 8 noiembrie
Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general deficitare în regiunile sudice, dar și local excedentare în cele
nordice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Te-ar putea interesa si

DEPISTAT ÎN BAIA MARE: Un gorjean condamnat pentru furt calificat, depus în penitenciar

Vasile Dale

Mesajul de Paşti al deputatului Gabriel Zetea, candidat PSD pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Maramureș

Redactie

Paula Seling a divorțat în mare secret, după 17 ani de căsnicie. Cu cine era căsătorită artista

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.