Pompierii maramureşeni intervin la Tăuţii de Sus, str. Viilor, unde un copac răsturnat a accidentat o persoana de sex masculin.

Actualizare

Persoana peste care a căzut un copac a fost scoasă şi preluată de echipajul SMURD.

Un muncitor forestier de 60 ani a suferit un traumatism la nivelul bazinului in urma impactului provocat de caderea unui copac intr-o zona greu accesibila.

Echipajul de prim raspuns a SPJ Salvamont Maramureș a intervenit impreuna cu ISU Maramures si SMURD, au acordat primul ajutor, au transportat victima pana la locul de acces al autospecialei medicalizate.Victima a fost preluata de echipajul SMURD si a fost transportata la unitatea medicala de urgență.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi, 13 octombrie, la ora 09.10, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că un angajat al unei societăți comerciale, care desfășura activități forestiere în pădurea din Tăuții de Sus, a suferit un accident de muncă.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că în zona numită Valea Gordanului un bărbat de 60 de ani din Rona de Sus, în timp ce tăia un stejar, un alt arbore s-a rupt și a căzut peste acesta, provocându-i vătămări corporale.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș din Baia Mare în vederea efectuării de investigații medicale.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.