BREAKING NEWSNationalRecomandate

Foto/video – Spitalul Județean Satu Mare apărat de mascați. Scandal după decesul unei tinere de 20 ani însărcinate și nevaccinate

Denisa, o tânără de 20 de ani, însărcinată în luna a șasea, a decedat la secția ATI a Spitalului Județean. Familia s-a adunat în fața unității medicale pentru a cere explicații medicilor care au tratat-o și spun că tânăra le-a spus chiar astăzi dimineață că dorea să meargă acasă. De cealaltă parte, autoritățile precizează că starea Denisei s-a deteriorat rapid, aceasta a refuzat masca de oxigen și intubarea.

Surse medicale au declarat pentru PresaSM că tânăra de 20 de ani, însărcinată, s-a prezentat pe data de 9 octombrie la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare. În urma testării PCR, rezultatul a venit înapoi pozitiv la infecția cu SARS-Cov 2, iar tânăra a fost transferată la Spitalul de Boli Contagioase.

Trei zile mai târziu, pe 12 octombrie, Denisa a fost transferată pe secția de anestezie și terapie intensivă a Spitalului Județean Satu Mare. Aceasta a refuzat intubarea dar și masca de oxigen, spun autoritățile pentru PresaSM. Deja tânăra avea o saturație de 70%, mai precizează surse medicale. Potrivit informațiilor PresaSM, tânăra era nevaccinată.

A decedat o tânără de 20 de ani, însărcinată, 26-27 de săptămâni, internată pe ATI, caz confirmat pozitiv de COVID-19 și a decedat în urma complicațiilor survenite pe parcurs. Inițial a fost internată la Spitalul de Boli Contagioase, situația i s-a agravat și a fost transferată la Terapie Intensivă și a decedat în cursul acestei dimineți. Cauzele exacte ale decesului vor fi stabilite în urma necropsiei”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, Constantin Demian.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FPresaSM%2Fvideos%2F854602165164599%2F&show_text=0&width=560

Reamintim că aproximativ cincizeci de persoane din localitatea Stâna s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare și au cerut să fie lăsate să intre în unitatea medicală. Sătmărenii se declară revoltați de faptul că o tânără de 20 de ani, însărcinată în luna a șasea, a ajuns, în urmă cu șase zile la spital, iar în urmă cu o oră a fost declarată decedată. Nici copilul pe care îl aștepta nu a supraviețuit.

https://www.facebook.com/1081024098604005/videos/854602165164599

Potrivit familiei, Denisa a fost adusă la spital chiar de către soț, în urmă cu șase zile, având simptome de ușoară răceală. Tânara tușea, au spus aparținătorii. Soțul susține că a vorbit cu Denisa în această dimineață, aceasta se simțea bine și dorea să se întoarcă acasă.

Pe după masă tânăra se afla deja în comă indusă, intubată și mutată pe secția de Terapie Intensivă. Familia susține că tânăra a avut șase teste Covid-19 negative, iar un al șaptelea test a venit înapoi pozitiv. Aparținătorii sunt supărați și pe faptul că nu s-a cerut acordul familiei pentru intubarea tinerei, care a ajuns pe secția de Terapie Intensivă.

Sursa: text, foto și video – PresaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

FOTO CITITORI: Scuterist lovit de mașină în zona mall-ului VIVO din Baia Mare

Vasile Dale

ACCIDENT: Femeie din Maramureş călcată de un autobuz în Zalău (FOTO)

Vasile Dale

TRAGEDIE LANGA APA: O FEMEIE A MURIT IAR ALTI DOI OAMENI RANITI INTR-UN TERIBIL ACCIDENT (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.