Eveniment

RUTIERE: Coliziune între Șomcuta Mare și Satulung, condamnaţi pentru infracțiuni la regimul rutier

Aseară, 19 octombrie, ora 22.37, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe D.N.1C, între localitățile Șomcuta Mare și Satulung, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto este posibil să fie sub influența alcoolului.
La fața locului, polițiștii au constat faptul că un bărbat de 45 de ani din Baia Mare, a condus un autoturism pe DN.1C, având direcția dinspre Baia Mare înspre Dej, iar între localitățile Șomcuta Mare și Satulung a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 57 de ani din Bistrița-Năsăud.
Polițiștii au testat conducătorii auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul șoferului de 57 de ani și de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului de 45 de ani, fiindu-le recolatate mostre biologice de sânge.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de art. 336 alin. 1 din Codul penal.

*****

Ieri, 19 octombrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri și Biroul Supravegheri Judiciare au pus în executare un Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii emis de Judecătoria Baia Mare pe numele unui bărbat de 39 de ani din Baia Mare.
Acesta este condamnat la o pedeapsă de 4 ani și 2 luni închisoare cu executare pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier.
Bărbatul a fost depus la Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

*****

Judecătoria Baia Mare a dispus măsura arestării preventive a bărbatului de 39 de ani din Baia Mare, care a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore în data de 18 octombrie a.c. sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Te-ar putea interesa si

„MEDICINA DE URGENŢĂ AZI”: Salvare spectaculoasă pe Lacul Firiza (FOTO)

Vasile Dale

Metoda Acoperișul face noi victime!!! Schimbarea jgheaburilor pentru 250 lei, însă prin amenințări unui băimărean i s-a cerut 24.000 de lei

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO FLAGRANT: DSP-ul și POLIȚIA nu știu nimic – Arbidolul și țigările ucrainene se vând ca ”pâinea caldă” la intrare în piața agroalimentară din Sighetu Marmației (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.