BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO / ACTUALIZARE: A ajuns cu maşina în copaci pe Valea Romană. Doi tineri răniţi

Un accident de circulaţie s-a produs între cartierele băimărene Firiza şi Ferneziu, în zona Valea Romană de pe barajul Firiza.

Doi tineri, un băiat şi o fată, circulau cu maşina dinspre Firiza, pentru a se alătura unui grup de cercetaşi care ecologizează zona.

Într-o curbă deosebit de periculoasă, şoferiţa,m de 26 de ani, a pierdut controlul volanului, a trecut pe contrasens, apoi a părăsit carosabilul, izbindu-se de copaci. Tânăra a rămas încarcerată, acuzând dureri de spate.

La faţa locului au intervenit echipaje SMURD, descarcerarea, poliţia. Cei doi tineri au fost scoşi din maşină şi transportaţi la spital.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 24 octombrie, ora 10:50 polițiștii din Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada Imașului din Baia Mare.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 26 de ani din Baia Mare, a condus un autoturism dinspre strada Barajului înspre strada Firiza, iar la intersecția cu drumul forestier Valea Romană, într-o curbă periculoasă a pierdut controlul asupra direcției de mers oprindu-se într-un copac.

În urma producerii accidentului rutier, conducătoarea auto și pasagerul, un bărbat de 24 de ani din Baia Mare, au suferit vătămări corporale.

Aceștia au fost transportați la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – Bătaie pe strada Grănicerilor din Baia Mare. S-ar fi folosit și săbii. 5 combatanți identificați de poliție (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Taximetrist agresiv în trafic sancționat de polițiștii Biroului Rutier Baia Mare

Vasile Dale

BILANŢ 5 APRILIE: 42 de maramureşeni infectați cu coronavirus, 3.864 la nivel naţional și 148 de morți

Vasile Dale

1 mesaj

mo octombrie 24, 2021 at 12:01 pm

Vrum vrum poc…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.