Important

INVICTUS: Ștafeta Veteranilor, ediția a VIII-a, 2021

INVICTUS este un eveniment sportiv internațional, suport pentru militarii răniți și bolnavi, aflați în serviciu sau veterani.
Jocurile INVICTUS folosesc puterea sportului pentru a inspiră recuperarea, a sprijini reabilitarea și a genera o înțelegere și un respect mai larg pentru toți cei care își servesc patria.
A fost o deosebită onoare pentru Salvamont Maramureș de a participa și a aduce un tribut tuturor militarilor.

„Ne-am încărcat cu energie prin momentele de reculegere de la cimitire și monumente, și am atacat încrezători, cu cele 3 culori în brate și eroii în gând, ultimii kilometri înainte de ziua mult așteptată, ultima predare a Ștafetei după mii de kilometrii și sute de oameni implicați. Mâine este ziua cea mare, cea în care vom striga laolaltă, de ziua Armatei României, pentru ultima dată în cadrul Ștafetei Veteranilor 2021 GO INVICTUS!

Traseul parcurs: Oradea – Carei-
Zalău -Tășnad.
Baia Mare – Satu Mare.

Te-ar putea interesa si

O PREOCUPARE CONSTANTĂ A POLIŢIŞTILOR: Prevenirea furturilor din locuinţă

Vasile Dale

Dispoziția de convocare a ședinței ordinare a Consiliului Județean Maramureș, care va avea loc în data de 30 august 2021, ora 12:00

Redactie

ANUNȚ: Spitalul Județean de Urgență ,,Dr. Constantin Opriș” Baia Mare organizează concurs pentru ocuparea a mai multor posturi

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.