BREAKING NEWSRecomandateTara Chioarului

PRELUARE ACTUALMM: Cum a fost prins violatorul din Satulung, dat în urmărire generală după ce și-a abuzat nepoata de 6 ani

0
5250

În luna februarie a anului acesta, un bărbat din Satulung a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare cu executare după ce și-a violat nepoata în vârstă de numai 6 ani. Imediat după decizia instanței, Fechete Victor s-a făcut dispărut.

Pentru că bărbatul lucra ca șofer de TIR, s-a presupus că acesta a fugit din țară. Au urmat 6 luni de căutări în care bărbatul a reușit să se ascundă de Poliție chiar în țară. Potrivit Adevărul, Fechete a fost prins în 23 august din greșeală, în timpul unui control în trafic. Acesta se afla într-o mașină împreună cu concubina sa, care conducea autoturismul, pe DJ 107K, pe raza localității Gâlda de Jos din județul Alba.



Și-a violat nepoțica de numai 6 ani
Potrivit informațiilor judiciare, în perioada septembrie-octombrie individul de 39 de ani, „în timp ce se afla impreună cu persoana vătamată, minoră în vârstă de 6 ani în locuinţa sa, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa a exercitat acte de natură sexuală”.

Pentru fapta sa, la data de 17 februarie 2021, bărbatul a fost condamnat de Judecătoria Baia Mare, la 4 ani închisoare, pentru agresiune sexuală. Fechete se află acum la Penitenciarul Aiud, unde își execută pedeapsa.

ActualMM

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: Mascaţii, în percheziţie în vârf de munte în Pasul Prislop din Borşa

Redactie

Pot Odds și Echitate în poker: Calculează-ți șansele și înțelege echitatea pentru a lua decizii mai bune

Vasile Dale

COMUNICAT ISJ MARAMUREŞ: Detașarea directorului interimar din Vișeu de Sus a ÎNCETAT. Femeia este inculpată într-un dosar penal DIICOT de sprijinire a unui grup infracțional organizat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult