Important

COMUNICAT: Gheorghe Șimon, deputat PSD: România are nevoie de stabilitate!

Partidul Social Democrat vrea stabilitate, măsuri concrete și soluții la problemele românilor, nu haosul și improvizația pe care PNL le impune zilnic. România are nevoie în această perioadă de un guvern stabil și funcțional, pe termen limitat, pentru a depăși situația critică pe care o traversează.
„PSD a trimis 10 măsuri urgente care trebuie preluate de guvernul Ciucă. Orice discuție privind învestirea noului guvern pleacă de la aceste 10 măsuri care sunt absolut necesare pentru ieșirea din crizele profunde în care se află România. Nu vom susține un guvern Ciucă pe termen lung, ci doar câteva luni, până-n primăvară, când odată depășite criza pandemică și cea energetică, trebuie să se reia procedura pentru alegerile anticipate”, a subliniat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

În ceea ce privește alegerile anticipate pentru care pledează social-democrații, Gheorghe Șimon spune că acestea sunt necesare, dar nu în această perioadă.
„Anticipatele sunt soluția corectă, dar nu în acest moment! Doar o majoritate politică solidă, legitimată de votul românilor, poate asigura o guvernare eficientă care să readucă România la normalitate. Guvernul minoritar nu este și nu are cum să fie soluție pe termen mediu și lung. Așa cum a cerut PSD în Parlament este nevoie de un dialog politic real și cât mai larg pentru depășirea crizei guvernamentale. La catastrofa sanitară din prezent, cu sute de morți zilnic, nu mai e loc de ambiții și orgolii politice”, a mai adăugat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

Te-ar putea interesa si

CAMPANIE UMANITARĂ: „Cadoul din cutia de pantofi-darul tău de Praznicul Nașterii Domnului”

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Un “bombardier” cu ”BăMăWezi” a lovit două mașini parcate. Era rupt ”în gură” de beat (actualizare)

Vasile Dale

PRELUARE EMARAMURES.RO: Cetățenii, luați de fraieri și amendați de mai marii statului, în timp ce ei nu respectă absolut nimic

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.