Eveniment

FOTO: Accident rutier în Tăuții Măgherăuș. Impact între autoturism şi o autoutilitară

Ieri, 25 octombrie, în jurul orei 11.00, polițiștii din Tăuții Măgherăuș au intervenit la un eveniment rutier produs pe D.N. 1C.
Aflați la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie de 42 de ani din Bixad, aflată la volanul unui autoturism condus din direcția municipiului Baia Mare spre Satu Mare, pe un sector de drum în aliniament, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, care tracta o semiremorcă, ansamblu condus de un bărbat de 54 de ani din Gorgota.
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto de 42 de ani din Bixad, care a fost transportată la spitalul din Baia Mare în vederea efectuării de investigații de specialitate.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.
În continuare polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Bărbat de 46 de ani identificat în trafic de polițiștii din Baia Sprie fără a deține permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice

Azi-noapte, polițiștii din Baia Sprie, în timp ce executau serviciul de supraveghere a traficului rutier pe D.N. 18, strada Câmpului din oraș, au oprit pentru control o autoutilitară, care circula din direcția municipiului Sighetu Marmației spre Baia Mare.
Polițiștii au identificat la volanul autoutilitarei un bărbat de 46 de ani din Târgu Lăpuș, iar în urma verificărilor efectuate au constatat că permisul de conducere prezentat figurează cu restricții, acesta fiind suspendat.
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,51mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Centrul de Permanență Baia Sprie în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT: A EVITAT CU STALP CAZUT PE SOSEA DAR A ZBURAT CU AUTOBUSUL IN PADURE (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

EXCLUSIV – Tragedie la Seini: A căzut într-o fosă septică și a murit – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Un tânăr din Rogoz și-a bătut tatăl, iar la Țicău o femeie a cerut ajutor după ce nepotul a amenințat-o cu moartea

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.