BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO ACCIDENT LIVE: Pieton spulberat pe o trecere pentru pietoni din Vișeu de Sus. Șoferul de 18 ani nu a anunțat poliția (ACTUALIZARE)

Și tot vineri seara, un alt accident rutier s-a produs pe DN18 la Vișeu de Sus. Acolo un pieton care s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe o trecere pentru pietoni semnalizată și marcată, a fost surprins și accidentat de un șofer de 19 ani, care se angajase în depășirea unei alte mașini care tocmai oprise pentru a acorda prioritate de traversare.

Victima a fost aruncată pe șosea, din fericire nesuferind leziuni grave. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere amplasată în zonă. 

După comiterea accidentului, conform informațiilor oficiale, șoferul a discutat cu victima, care i-ar fi spus că nu are nevoie de îngrijiri medicale.

Din acest motiv poliția nu a fost anunțată despre accident. Mare greșeală pentru șoferul de la volan. Polițiștii s-au autosesizat și au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de părăsirea locului accidentului fără anunțarea poliției și vătămare corporală din culpă.

Locuitorii din zonă ne-au spus că trecerea pentru pietoni nu este presemnalizată deși au făcut nenumărate sesizări în acest sens. ”Practic șoferii se trezesc că au în față trecere pentru pietoni, frânează brusc și nu mai pot evita accidentele. Poate acum după ce s-a produs acest accident se vor lua măsuri” ne-au transmis cititorii noștri.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În urma apariției în mediul on-line a unui material video în care apare un accident rutier nesesizat, produs pe raza localității Vișeu de Sus, polițiștii s-au sesizat din oficiu în jurul orei 20.30.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii din Vișeu de Sus, au constatat faptul că aseară, 29 octombrie, în jurul orei 20:00, un tânăr de 18 ani din Borșa a condus o autoutilitară pe D.N.18, iar la un moment dat a surprins și accidentat un tânăr de 25 de ani din Vișeu de Sus, care se afla în calitate de pieton în traversarea părții carosabile.

Imediat după producerea accidentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii accidentului înspre localitatea Moisei, fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care s-a deplasat cu mijloace proprii la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat sub supraveghere medicală.

Atat conducătorul auto cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiuniilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Te-ar putea interesa si

S-AU ALES CU DOSARE PENALE: Tânăr de 17 ani din Giuleşti pentru conducerea fără permis a unei motociclete neînmatriculate, rozăvlean la volan băut şi fără permis

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: În seara de Crăciun de rit vechi, un pompier civil din Poienile de Sub Munte a stins un incendiu izbucnit la un autoturism

Vasile Dale

JAF ÎN BAIA MARE / ACTUALIZARE: Un bărbat cu cagulă a pus cuţitul la gâtul angajatei unei case de pariuri

Redactie

1 mesaj

NELU BUZURA octombrie 31, 2021 at 12:20 am

Că veni vorba de Borsa ,domnule vasile dale ,dupa cîteva luni ,am primit email că nu a ajuns video meu la dvs , îl gasiti publicat pe yutube cu titlu TRECERE DE PIETONI ILEGALA !!! Sau căutati nelu buzura pe yutube și îl gasiti acolo cu același titlu , acolo veti vedea că trecerea de pietoni sub panta ,nu are nici preavizul triunghi ,nu are nici stîlpul metalic înalt care deobicei se vede de la distanta că este o trecere de pietoni, și este o trecere unde așa cum am scris la dvs într-un comentariu unde încurînd se v-a întmpla un accident grav,un accident s-a întmplat din fericire soldat doar cu pagube materiale deorece a vrut sa de-a prioritate și din spate a fost acroșat de un alt autoturism , în video veti vedea că la mine nu a oprit nimeni cînd am tentat să trec la TRECEREA DE PIETONI ILEGALA sub panta zona valcinet !!!, va rog sa prezentati aceasta situatie ilegala care se întmpla tocmai la BORȘA ,UNDE NE DORIM SĂ DEVENIM „SMART CITY ‘”

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.