Eveniment

RUTIERE: Accident mortal în Ruscova, pieton accidentat la Săcel

Ieri dimineață, la ora 07.00, polițiștii rutieri din Vișeu de Sus au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe D.J. 187, în Ruscova.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 56 de ani din Ruscova, aflat la volanul unui autoturism, a surprins și accidentat o femeie de 72 de ani din Ruscova, care circula în calitate de pieton.
În urma impactului, femeia a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Ulterior, din nefericire, femeia de 72 de ani din Ruscova a decedat la Spitalul Sighetu Marmației.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero.
În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Aseară, 28 octombrie, în jurul orei 19.00, polițiștii Postului de Poliție Săcel au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 17C în comuna Săcel a avut loc un accident de circulaţie soldat cu o victimă.
La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus dinspre Săcel înspre Moisei, a surprins și accidentat un bărbat de 48 de ani din Săcel, aflat în calitate de pieton pe partea carosabilă.
În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 33 de ani din Dragomirești, care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Pietonul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Infracțiuni rutiere

În ultimele 24 de ore, polițiștii maramureșeni au identificat în trafic trei bărbați care au condus autoturisme comițând infracțiuni rutiere.

În Sighetu Marmației, azi noapte, la ora 03.15, au efectuat semnalele regulamentare de oprire unui autoturism condus pe strada Bobâlna, moment în care conducătorul auto nu s-a conformat, a mărit viteza de deplasare, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat că la volanul autoturismului se afla un tânăr de 17 ani care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere auto fără permis de conducere.
Aseară, la ora 20.21, în timp ce executau serviciul de patrulare pe D.J. 186, polițiștii din Dragomirești au oprit în trafic un autoturism pentru verificări.
La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 25 de ani din oraș.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la Centrul de Permanență Dragomirești, în vederea recoltării mostrelor biologice de sânge, unde a refuzat recoltarea mostrelor biologice de sânge.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge.
La miezul nopții, polițiștii din Groși au oprit pentru control un autoturism condus pe D.J. 182B, în localitatea Săcălășeni.
La volan a fost identificat un bărbat de 37 de ani din Dumbrava, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Dr.Constantin Opriş Baia Mare unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Un adolescent în vârstă de 16 ani a reclamat că a fost strâns de gât de un vecin în Baia Mare (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Doi tineri i-au atacat pentru a doua oară gospodăria de pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare. Acum în miez de noapte (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ISU MARAMUREȘ: Trei minori răniți într-un incendiu la Borșa. Doi s-au intoxicat cu fum, iar altul s-a tăiat la mână

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.