Eveniment

INTERVENŢIE SALVAMONT / ACTUALIZARE: Şase tineri motociclişti, rătăciţi pe Valea Vaserului (FOTO)

Acțiune în derulare a SPJ Salvamont Maramureș în zona Valea Vaserului. Un apel prin 112 i-a anunțat pe salvamontişti despre faptul că în zona respectivă 6 băieți (între care şi 2 minori de 16 şi respectiv 17 ani) aflați cu motocicletele s-au rătăcit, iar aparţinătorul unuia dintre solicită ajutorul.
Unul dintre băieții rătăciți a reușit să efectueze un apel telefonic fiind localizat. Echipajul de prim răspuns a SPJ Salvamont Maramureș s-a deplasat în zona în care se află băiatul care a sunat urmând ca ulterior să pornească în căutarea celorlalți.

Actualizare

Ceilalți 3 motocrosişti au ajuns și ei la casa la care se aflau prietenii lor. Niciunul dintre ei nu are probleme medicale fiind doar speriați și uzi datorită traseului ales care i-a obligat să intre și prin apă. Echipajul de prim răspuns al Salvamont Maramureș i-a însoțit până în localitatea Vișeu de Sus – având în vedere că motocrosiştii nu au faruri și nu au frontale – pentru a evita eventuale accidentări pe parcursul coborârii.

Te-ar putea interesa si

WEEKEND DE FOC: Pompierii maramureşeni au intervenit la stingerea a opt incendii

Vasile Dale

RUŞINOS: INSPECTORATUL ŞCOLAR MARAMUREŞ NU ARE AVIZ DSP (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

PREMIERĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN BAIA MARE: Două tumori osoare extirpate de la ambele oase ale gambei unei fetițe de 15 ani

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.