BREAKING NEWS Maramuresul Istoric Recomandate Tara Chioarului

VIDEO: 11 percheziții în Sighet, Șomcuta Mare, Bocicoiu Mare, Tisa și Crăciunești. S-au confiscat țigari de contrabandă, bani și mașini

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei în cooperare cu lucrători din cadrul D.G.A. şi S.C.C.O. Maramureş au efectuat unsprezece percheziţii domiciliare pe raza judeţului Maramureş, în urma cărora au fost ridicate în vederea confiscării 33.105 pachete ţigări, un autoturism, diferite sume în lei şi valută, telefoane mobile, precum şi alte inscrisuri.

În urma extinderii cercetărilor într-un dosar de contrabandă cu ţigări şi a mandatelor emise de către Judecătoria Sighetu Marmaţiei, poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Maramureş şi S.P.F. Vișeu de Sus, în cooperare cu lucrători de poliţie judiciară din cadrul D.G.A.-S.J.A. Maramureș și S.C.C.O. Maramureș, au pus în aplicare, ieri, 30 octombrie 2021, începând cu ora 7.00, unsprezece mandate de percheziție domiciliara pe raza judeţului Maramureş.

Percheziţiile s-au desfăşurat la locaţii de pe raza localităţilor Sighetu Marmaţiei, Bocicoiu Mare, Crăciuneşti, Tisa şi Şomcuta Mare, iar dintr-o anexă a unui imobil nelocuit (folosit de către persoanele împlicate în activitatea infracţională) din localitatea Crăciuneşti, precum şi de la domiciliile persoanelor vizate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 33.105 pachete cu țigări, de proveniență Duty Free, în valoare de 387.328 lei, un autoturism marca Seat Alhambra în valoare de 10.000 lei, suma de 56.250 lei şi 5.750 euro, 26 telefoane mobile, cartele SIM, înscrisuri, chei şi lacăte.

La activitate au participat 40 de polițiști de frontieră, 4 polițiști de la D.G.A. -S.J.A. Maramureș și 4 polițiști de la S.C.C.O. Maramureş.

Avand în vedere complexitatea cauzei, polițiștii de frontieră continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea 86 din 2006, privind Codul Vamal al României, sub directa supraveghere a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, urmând ca, în baza probelor administrate, sa fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Te-ar putea interesa

INVITAT ÎN LOCALITATEA NATALĂ: Rapsodul Grigore Leșe a refuzat să cânte pentru lăpușeni. „Poa’ sa vina si Christos! Eu am pus o conditie! Punct!” (VIDEO)

Vasile Dale

CA PREFECT CUM POTI SEMNA CA PRIMARUL? SIMPLU – ACTE FALSE FOLOSITE PENTRU INLATURAREA UNUI CONSILIER LOCAL DIN BORSA CE ESTE SI PRESEDINTE DE PARTID (FOTO)

Vasile Dale

PRAPAD: FURTUNA VIOLENTA DIN MARAMURES A DISTRUS ACOPERISURI, MASINI SI A RUPT COPACI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult