Eveniment

Sighetean reținut de polițiști pentru comiterea mai multor infracțiuni: violenţă, ameninţare, încălcarea ordinului de protecţie provizoriu

Ieri, 01 noiembrie, polițiștii din Sighetu Marmației au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 37 de ani, după ce acesta a încălcat de mai multe ori ordinul de protecție provizoriu emis de polițiști împotriva acestuia.

În fapt, săptămâna trecută, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 25 de ani din Sighetu Marmației, cu privire la faptul că soțul acesteia a amenințat-o cu acte de violență și cu moartea și i-a smuls telefonul mobil din mână pentru ca aceasta să nu poata apela poliția. Cei doi se află în proces de divorț iar comportamentul bărbatului i-a provocat femeii o stare de temere. În urma completării formularului de risc s-a stabilit că se impune emiterea unui ordin de protecţie provizoriu. De asemenea polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie și ameninţare.

Cu toate că i-au fost aduse la cunoștință obligațiile care-i revin precum și faptul că nerespectarea acestora constituie o nouă infracțiune, bărbatul a încălcat prevederile ordinului și a urmărit-o pe soție, continuând amenințările cu moartea. În seara zilei de duminică bărbatul a fost identificat de polițiști în apropierea blocului soției, la o distanță mai mică decât avea voie, manifestând un comportament recalcitrant verbal și fizic. Întrucât a refuzat orice cooperare, polițiștii au fost nevoiți să-l imobilizeze și să-l conducă la sediul poliției pentru audieri.

S-a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, bărbatul fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Te-ar putea interesa si

Biletele pentru o zi la Neversea sunt disponibile – Fanii pot afla în ce zile vor urca pe scenă artiștii lor preferați.

Redactie

Șofer din Ocoliș arestat preventiv! Avea 3,10 g/l alcool pur în sânge

Vasile Dale

SUNT ÎN GREVĂ procurorii și judecătorii din Maramureș. Ce pensie are un magistrat. E de 11 ori mai mare decât pensia medie a unui român

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.