BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO – CUTREMURĂTOR: Pentru a avea căldură la iarnă o bătrânică din Petrova cară kilometri întregi câte un buștean căzut prin păduri

Imagini cutremurătoare au fost surprinse pe drumul național 18 în zona localității Petrova. Pe o ploaie mocănească și rece o bătrânică din localitate căra de una singură câte un trunchi de copac de pe dealurile din pasul Hera. Zi de zi femeia în vârstă de 80 de ani parcurge pe jos kilometri întregi în căutarea lemnului salvator, care, la iarna ce se apropie cu pași repezi, îi va asigura căldura necesară pentru a nu îngheța de frig. Lemnul salvator care îi practic îi va salva viața.

Imaginile au fost surprinse de un polițist de frontieră din Poienile de Sub Munte, Alin Popan. Omul a zărit-o pe bătrânică în timp ce conducea autoturismul personal pe DN18. A oprit și s-a oferit să o ajute. A legat căruciorul improvizat în care era legat un lemn iar pe femeie a rugat-o să se urce în autoturism.

Ajunși la gospodăria femeii polițistul a discutat cu aceasta și a asigurat-o că împreună cu colegii lui de la Sindicatul DECUS Maramureș vor face tot posibilul pentru a o ajuta. Vor strânge bani și îi vor cumpăra bătrânei lemnul de foc necesar pentru a trece sezonul rece.

Vă avertizăm că materialul video de mai jos este pur și simplu CUTREMURĂTOR. Suntem absolut siguri că acest caz nu este unul singular în județul Maramureș.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO / INCENDIU: Panică într-un bloc de pe strada Bucovinei din Baia Mare

Redactie

Gheorghe Șimon, deputat PSD: Guvernul Cîțu pedepsește 99,86% dintre elevi, doar pentru că 0,14% s-au infectat

Vasile Dale

AUR, partid de monştri. Părinţi care-şi bat copiii, acuzaţii de viol şi un deputat care şi-a bătut soţia

Vasile Dale

1 mesaj

Alex noiembrie 8, 2021 at 8:29 am

Pai sigur ca nu e singular. Ca fabricile inghit milioane de metri cubi de lemn, inclusiv din parcuri nationale si rezervatii si oamenii care la viata lor chiar au fost dusi la plantat nu isi permit cativa metri cubi sa nu moara de frig. Deci ori rabzi ori esti obligat sa ”furi” cateva uscaturi si te poti trezi si amendat si cu dosar penal. Ca deh, acolo sunt defrisarile. Nu miile de hectare rase in Maramures de care nici o autoritate nu zice nici mac, cu pagube de sute de milioane de euro.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.