Eveniment

DE PE AEROPORTUL MARAMUREŞ: Zboruri regulate spre Londra și Milano

Compania românească HiSky va opera din decembrie 2021 primele rute internaționale de pe aeroportul din Baia Mare. Începând cu data de 18 decembrie 2021, compania aeriană va opera zboruri comerciale regulate pe ruta Baia Mare – Londra Stansted.

Zborurile vor fi operate în zilele de miercuri și sâmbătă. Din 20 decembrie 2021 HiSky va zbura cu o frecvență de două zboruri pe săptămână din Baia Mare spre Milano Bergamo. Această rută va fi operată în fiecare zi de luni și vineri.

La data publicării acestui articol cele două rute încă nu sunt încărcate în sistemul de rezervări al companiei HiSky. Tot în 18, respectiv 20 decembrie, HiSky va inaugura și rutele Târgu Mureș – Londra Stansted și Târgu Mureș – Milano Bergamo, detalii AICI. Din 8 aprilie 2022, HiSky va zbura din Baia Mare și spre Paris BVA, însă frecvența zborurilor este momentan necunoscută. La fel ca și în cazul rutelor de la Târgu Mureș,

HiSky va primi subvenții pentru operarea zborurilor din Baia Mare spre cele trei destinații. Pe lângă zborurile charter, singura rută operată regulat de la Baia Mare este cea spre București.

Sursa boardingpass.ro

Te-ar putea interesa si

BAIA MARE: Adolescentă căzută în stradă. Posibil intoxicată cu substanţe halucinogene (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

RUTIERE: Autoturisme neînmatriculate conduse de bărbați care nu dețin acest drept. Unul a făcut accident

Redactie

CONTROALE ŞI SANCŢIUNI: Acțiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale din domeniile silvic, piscicol și al contrabandei cu tutun

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.