BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO / ACTUALIZARE: Maşină răsturnată în şanţ la Cătălina. Accidente rutiere şi la Moisei şi la Mogoşeşti – trei victime. Maşină răsturnată şi pe Dealul Hera

Mai multe evenimente rutiere au avut loc în judeţ în cursul nopţii şi în dimineaţa de luni. La Mogoşeşti, un BMW a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat în şanţ după ce un cal nesupravegheat a ieșit pe partea carosabilă. Au rezultat trei victime.

La Cătălina, pe str. Chioarului, o maşină s-a răsturnat, fiind o victima constienta, şoferul a fost băut, dar a scăpat cu leziuni minore.

ACTUALIZARE

Aseară, 07 noiembrie, ora 22.04, polițiștii Secției 1 Groși au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în localitatea Cătălina a avut loc un accident rutier.

La faţa locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 33 de ani dinSăcălășeni, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 182B, dinspre Baia Mare înspre Săcălăşeni, când a ajuns în localitatea Cătălina, în dreptul unui imobil, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a lovit un hidrant aflat pe marginea carosabilului şi a fost proiectat într-un stâlp din dreptul unui imobil, pe care la rupt, iar autoturismul s-a răsturnat în şanț.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul  Judeţean Dr. Constantin Opriş din Baia Mare, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

MOISEI – Șofer mort după ce a plonjat cu mașina într-un pârâu

Garda de Intervenție Borșa a fost solicitată să intervină în cazului unui accident rutier produs în localitatea Moisei. Pompierii au intervenit cu un echipaj și o ambulanță S.M.U.R.D., alături de două ambulanțe SAJ. Din păcate, în urma accidentului o persoană a decedat, iar două au fost transportate la spital.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Aseară, 07 noiembrie, în jurul orei 23.00, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe D.N.17C, în localitatea Moisei soldat cu victimă.  

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 26 de ani din Moisei a condus un autoturism dinspre Săcel înspre Moisei, iar la un moment dat, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă prin stânga direcției de mers și a acroșat un parapet de beton după care s-a răsturnat în albia pârâului Izvorul Negru. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Borșa, unde a decedat. Totodată, au fost transportați la spital și doi pasageri de 22 respectiv 31 de ani

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că tânărul aflat la volan avea permisul de conducere reținut. În cauză polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de ucidere din culpă, și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Actualizare

Şirul accidentelor din această dimineaţă continuă. Pe DN 18, pe dealul Hera, între Rona de Sus și Petrova, încă un autoturism s-a răsturnat.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO: Impact între două maşini, o persoană rănită, în Baia Mare. Șoferița era băută (ACTUALIZARE)

Redactie

Ioan Sas din Sighetu Marmației, avocat și cântăreț de muzică populară, va fi reprezentantul societății civile în CSM

Vasile Dale

Winter Tour ajunge în Maramureș: Caravana distracției face atmosferă pe pârtia olimpică Borșa

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.