BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO, VIDEO: Biciclist lovit de o maşină la intrarea în Recea – ACTUALIZARE

Accident rutier în această seară pe DN 1C, la intrare în Recea dinspre Baia Mare.

Potrivit primelor date, un biciclist a fost lovit de o maşină. La faţa locului intervin ambulanţa şi poliţia. Traficul este îngreunat.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 09 noiembrie, la ora 16:41, polițiștii Serviciului Rutier, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe D.N.1C, în localitatea Recea.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus dinspre Baia Mare înspre Satulung a surprins și accidentat un bărbat de 46 de ani din Săsar, care se afla în calitate de pieton în traversarea părții carosabile.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 44 de ani din Mogoșești, iar în calitate de pasageră a fost identificată o femeie de 47 de ani din Baia Mare.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Atat conducătorul auto cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

Traficul rutier a fost blocat pe un sens de mers timp de aproximativ 60 de minute.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Autospecială de poliție încalecă limitatoarele de viteză la trecerea pentru pietoni, apoi șicanează în trafic un jurnalist (VIDEO / ACTUALIZARE)

Redactie

VIN VREMURI GRELE: Poliţiştii ameninţă că îşi suspendă activitatea dacă Guvernul nu le dă suplimentul de 2.500 de lei. “Ministrul Vela este în campanie”

Redactie

FURTUNĂ ÎN MARAMUREȘ: Copaci rupți, străzi și curți inundate, drumuri blocate, stâlpi și fire de curent rupte (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.