BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV FOTO: Bărbatul din Cerneşti dispărut la început de august a fost găsit spânzurat de 40 de vânători – actualizare

Imagini de coşmar pentru 40 de vânători aflaţi la o partidă de vânătoare pe Fondul 46 Manastiur, în apropiere de localitatea Brebeni.

Adânc în pădure, la circa doi kilometri de ultima casă din localitate, aceştia au fost întâmpinaţi de o imagine de coşmar: de un copac atârna corpul unui bărbat aflat în stare avansată de descompunere.

În urma cercetărilor, este vorba de bărbatul în vârstă de 44 de ani, dispărut din Cerneşti în data de 7 august. Acesta şi-a pus capăt zilelor prin spânzurare.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 11 noiembrie, ora 12.00, polițiștii Postului de Poliție Cernești au fost sesizați telefonic de către un bărbat de 40 de ani din Târgu Lăpuș, cu privire la faptul că în locul numit „Sub Măgură” de pe raza localității Măgureni, comuna Cernești, a fost găsit un cadavru al unei persoane cu identitate necunoscută.

Acesta se afla atârnat cu o sfoară din material textil de creanga unui copac.

În cauză, s-a efectuat cercetarea la fața locului și se continuă cercetările în vederea stabilirii identității cadavrului și stabilirii circumstanțelor în care a survenit decesul.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Baia Mare în vederea efectuării autopsiei.

CITEŞTE ŞI

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – SCANDAL ÎN SPORT: Un campion național face acuzații grave – ”Mi-au distrus cariera sportivă”. Agenția Națională Anti Doping a fost sesizată (actualizare)

Vasile Dale

ACCIDENT DURA: O maşină în care se aflau doi adulţi şi trei copii a intrat într-un pom

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO/VIDEO BORȘA: Ginere de politician urmărit cu focuri de armă. S-a răsturnat de pe un pod cu mașina. Permisul îi era anulat

Vasile Dale

1 mesaj

andrei noiembrie 12, 2021 at 12:04 pm

am auzit ca au fost defapt 41 de vânatori !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.