BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

INTERVENŢIE / FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Bărbat găsit decedat pe Valea Usturoiului. S-a lovit cu capul de bolovanii din pârâu

Potrivit ISU Maramureș, pe str. Petofi Sandor din Baia Mare, în zona Valea Usturoiului este o persoană căzută. Potrivit primelor informații, este vorba despre un bărbat de 61 de ani. Azi după-amiază a plecat la pădure la lucru la lemne şi posibil că a alunecat pe teren accidentat şi a căzut în vale, lovindu-se de pietre. Corpul bărbatului a fost transportat la spital pentru efectuarea necropsiei.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 12 noiembrie, în jurul orei 17.00, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat în albia pârâului Valea Usturoiului.

La fața locului, polițiștii au identificat cadavrul unui bărbat de 62 de ani din Baia Mare, iar la examinarea exterioară a cadavrului a fost identificată o plagă deschisă în zona cefei.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Județean „Constantin Opriș” în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea condițiilor concrete și a cauzelor ce au determinat decesul persoanei în cauză.

Te-ar putea interesa si

AVEM NEVOIE DE SPRIJINUL DVS: Au mâncat, au băut și au plecat fără să plătească (galerie foto)

Redactie

CAZUL DE LA VIȘEU DE SUS: Fondatorul taberei de reeducare, arestat pentru că ar fi bătut minori, este apărat de localnici

Vasile Dale

INFORMARE METEO: Ninsori în Maramureş până duminică

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.