Maramuresul Istoric

ULTIMA ORĂ: Două victime în urma unui accident rutier la Borşa – actualizare

Un accident rutier s-a produs în această seară în Borşa, str. Valea Poienii. În evenimentul rutier a fost implicat un autoturism, rezultând două victime, posibil una încarcerată. La faţa locului aunintervenit echipaje de SMURD, ambulanţa, poliţia.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Aseară, la ora 21.17, polițiștii din Borșa au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 35 de ani din Borșa, a condus un autoturism pe str. Cerbului din Borșa, iar la ieșirea dintr-o curbă la stânga a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de beton al rețelei electrice.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat de 45 de ani, din Borșa, care se afla în calitate de pasager în momentul impactului.

După producerea accidentului de circulație, conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului de caz, fiind identificat la ora 22:50 la intersecția DN. 18, cu strada Repezii, din orașul Borșa.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale

Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest, însă i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, fiindu-i prelevată o mostră biologică de sânge și victimei.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Te-ar putea interesa si

FOTO CITITORI: O maşină a ajuns în şanţ pe DJ184

Vasile Dale

INFORMAŢII NOI: Elicopterul prăbușit la Săpânța era pilotat de comandantul adjunct al echipei de elicoptere din Minsk, Belarus (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Salvamontiştii borşeni, mai multe intervenţii în Munţii Rodnei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.