Tragedie astăzi la Ulmeni. Un tânăr profesor de matematică-informatică, în vârstă de doar 24 de ani, de la Liceul Teoretic ”Gheorghe Pop de Băsești” din Ulmeni a fost găsit spânzurat.

Conform informațiilor noastre nenorocirea s-ar fi produs după terminarea orelor, însă nimeni nu știe care au fost motivele pentru care bărbatul și-a luat viața. Bărbatul se căsătorise de aproximativ trei luni de zile și nimic nu ar fi prevestit tragedia.

Polițiștii din Ulmeni au deschis o anchetă pentru stabili exact circumstanțele producerii nefericitului eveniment. De altfel aceștia nu ar fi găsit niciun bilet de adio.

Ce spune IPJ Maramureș

Astăzi, 15 noiembrie, la ora 11.42, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către o femeie, despre faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat de o grindă din lemn în podul grajdului de animale în localitatea Arduzel.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat cadavrul unui tânăr de 24 de ani din Arduzel. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Baia Mare în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei medicale a decesului.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea condițiilor concrete în care a intervenit decesul tânărului, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 192 din Codul Penal.

sursa foto: facebook.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.