BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

FOTO, VIDEO: Grav accident rutier la intrare în Fărcaşa. Sunt patru victime (actualizare)

Un accident rutier grav s-a produs în această dimineață la intrarea în localitatea Fărcașa. Potrivit primelor informații, o maşină s-a răsturnat după ce ar fi fost lovită din spate de un alt vehicul şi au rezultat 3 victime.

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, pompieri, descarcerare și poliție.

Actualizare – ISU MARAMUREŞ



​În această dimineață, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stins incendii, trei echipaje S.M.U.R.D. și un echipaj S.A.J. au intervenit în localitatea Fărcașa în cazul unui accident rutier în urma căruia au rezultat 4 victime, cu vârste cuprinse între 31 și 42 de ani. După acordarea primului ajutor la fața locului, echipajele medicale au transportat victimele la spital.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi dimineață, în jurul orei 07.00, Poliția Orașului Ulmeni a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe D.J. 108/A, în localitatea Fărcaşa.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 34 de ani din Ulmeni, aflat în depășirea altui autovehicul, a părăsit partea carosabilă prin stânga și s-a răsturnat în dreptul unui gard al unui imobil din localitatea Fărcașa.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a trei pasageri cu vârste cuprinse între 31 și 43 de ani, toţi fiind transportaţi de către două echipaje S.M.U.R.D. şi două echipaje S.A.J. Maramureș la Spitalul de Urgență Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, ulterior fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a concentraţiei de alcool în sânge.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Hală în construcţie din Baia Mare, mistuită de flăcări

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Înfruntare cu ţipete şi urlete la Ardusat. Mascaţii abia au ţinut în frâu mulţimea adunată buluc la percheziţii

Redactie

Viceprimarul UDMR reacţionează: “Apreciez ca nepotrivit şi lipsit de patriotism modul în care Cătălin Cherecheş a ales să îşi arate respectul pentru drapelul României”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult