Important

OPORTUNITATE DE PROMOVARE PENTRU PRODUCĂTORII LOCALI DE PRODUSE TRADIȚIONALE ȘI ECOLOGICE

Consiliul Județean informează producătorii locali din Maramureș că în baza înfrățirii cu Voievodatului Podkarpackie din Republica Polonă pot benefica de stand gratuit în cadrul „Târgului internațional de produse alimentare de înaltă calitate – EKOGALA”, care se va desfășura în format hibrid, în perioada 11 – 12 decembrie 2021 la Centrul expozițional G2 Arena din Jasionka, lângă Rzeszów, Polonia.
Producătorii de produse alimentare reprezentative pentru județul Maramureș pot participa gratuit la acest târg internațional în baza înregistrării pe site-ul https://www.ekogala.eu/en/, în condițiile stipulate de regulamentul organizatorului și prin comunicarea intenției de participare către Consiliul Județean Maramureș pe emailul: [email protected] până la data de 23 noiembrie 2021. Pe baza intenției exprimate și a completării documentației cerute de organizator, Consiliul Județean Maramureș va centraliza și comunica regiunii înfrățite Podkarpackie lista producătorilor ce doresc să participe la Ekogala.
Activitățile care vizează dezvoltarea agriculturii ecologice desfășurate în Voievodatul Podkarpackie de câțiva ani au făcut din Târgul Ekogala-Podkarpackie unul dintre cele mai mari evenimente de acest tip din Polonia și Europa de Est.
În cadrul evenimentului veți putea face cunoștință cu oferta producătorilor polonezi și străini de alimente ecologice, având certificat de conformitate care garantează originea ecologică a produselor afișate. Înainte de pandemie, numărul de vizitatori ai târgului s-a ridicat la peste 10.000 în cele două zile.
Un avantaj incontestabil este faptul că spațiile de expunere sunt oferite în baza acordului de cooperare dintre Județul Maramureș și Voievodatul Podlkarpackie, cu standuri de dimensiuni standard a câte 6, 12, 18 mp, iar accesul vizitatorilor este gratuit.
„EKOGALA” este însoțit, de obicei, de evenimente conexe de tipul training-uri, seminarii, prezentări și degustări, precum și concursuri.

Pentru informații suplimentare puteți contacta Biroul Relații Publice, secretariat ATOP și relații internaționale a Consiliului Județean Maramureș email: [email protected] , telefon 0262-211544.

Te-ar putea interesa si

BAIA SPRIE: Lemn confiscat şi amendă de 5.000 de lei aplicată de poliţişti

Redactie

ANUNȚ DE PRESĂ: Candidații AUR pentru alegerile europarlamentare vin în Maramureș

Vasile Dale

Campanie de testare gratuită pentru HPV și Babeș-Papanicolau la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.