Eveniment

RUTIERE: Bătrân accidentat de o maşină la Petrova, copil cu bicicleta lovit de un autoturism în Baia Mare, impact la Hărniceşti

Ieri, 17 noiembrie, la ora 11.30, polițiștii din Vișeu de Sus au intervenit la un accident rutier produs pe D.N. 18 în localitatea Petrova.
La fața locului, polițiștii au constatat faptul că o autoutilitară condusă de către un bărbat de 31 de ani din Vișeu de Jos, a surprins și accidentat un bărbat de 86 de ani din Petrova, care, în calitate de pieton, se afla angajat în traversarea părții carosabile.
În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero, iar pietonul nu a putut fi testat, motiv pentru care i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

*******

Ieri, 17 noiembrie, la ora 15.15, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Teiului la intersecția cu strada Barajului.
La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un minor de 13 ani, în calitate de biciclist a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe strada Barajului, dinspre strada 8 Martie înspre strada Firiza.
La volan a fost identificat un bărbat de 29 de ani din Baia Mare.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală biciclistului care a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.
Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

*******

Ieri, 17 noiembrie, la ora 18.57, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localității Hărnicești.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că două autoturisme au intrat în coliziune.
Conducătorii auto au fost identificați ca fiind un bărbat de 54 de ani din Baia Mare și unul de 57 de ani din Sighetu Marmației.
În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unui pasager de 37 de ani din Sighetu Marmației.
Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul bărbatului de 57 de ani și de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului de din Baia Mare.
Cei doi conducători auto au fost conduși la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea prelevării de mostre biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a îmbibației alcoolice din sânge.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din cuplă.

Te-ar putea interesa si

CONFESIUNI: Maramureşeanul care a fost 16 ani militar al Legiunii Străine

Vasile Dale

ACTUALIZARE: FOC PE CRAICA – Colibele rromilor de la marginea Băii Mari au luat foc (FOTO-VIDEO)

Vasile Dale

IARNĂ ÎN MARAMUREŞ – Cod galben de ninsori şi circulație rutieră în condiții de iarnă! (foto, video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.