Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș are un nou inspector șef, în persoana domnului locotenent-colonel ing. Pițiș Marian, începând cu data de 25 noiembrie 2021.
Numirea în funcție survine concursului pentru ocuparea acestui post, organizat la nivelul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, promovat de către lt.col.ing. Pițiș Marian, în data de 20.10.2021.
Locotenent-colonel ing. Pițiș Marian a absolvit Facultatea de Pompieri, din cadrul Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București, în anul 2008. În același an, și-a început activitatea la Inspectoratul pentru Situații de Urgență
“Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș, în cadrul Inspecției de prevenire.
Ultima funcție ocupată de către lt.col.ing. Pițiș Marian în cadrul I.S.U. Maramureș a fost cea de șef al Inspecției de prevenire.

1 COMENTARIU

  1. Un „om”nepotrivit din toate punctele de vedere într-un post potrivit și reprezentativ pentru județul nostru.Luand in considerare activitatea acestuia până în prezent,atât ca și coleg cât și ca și „om”cu un caracter îndoielnic și mârșav cred și credem că acesta nu își va duce cariera la sfârșit în acest județ unde e pândit la tot pasul de dușmani,semănând „vânt” mereu peste tot..ci va ajunge undeva în cealaltă parte a țării la „mitici” cu caracterul cărora se aseamănă și se confundă!La puțini ani in Maramureș!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.