BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: Accident pe strada Oborului. Trafic îngreunat (ACTUALIZARE)

Un accident rutier s-a produs cu puţin timp în urmă pe strada Oborului din Baia Mare. În urma evenimentului rutier, în care au fost implicate două autoturisme, a rezultat o victimă. La faţa locului intervin echipaje SMURD şi poliţie. Traficul este îngreunat.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi dimineață, în jurul orei 07.00, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe strada Electrolizei.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 60 de ani din Harghita, aflat la volanul unei autoutilitare condusă dinspre strada Luminișului, ajuns la intersecția cu strada Oborului, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 30 de ani din Baia Sprie, care, pentru a evita coliziunea, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, la volanul căruia de afla un bărbat de 53 de ani din Baia Sprie.
În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 53 de ani, care a fost transportat de un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul Județean din Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în toate cele trei cazuri.
Traficul rutier a fost blocat în zonă timp de aproximativ 35 de minute.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.



Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Un vâlcean a gonit cu autoturismul prin Baia Mare fără să dețină permis de conducere

Redactie

EXCLUSIV / TRAGEDIE ÎN LĂPUŞEL: Un celebru voluntar italian SMURD, Salvamont şi scafandru a accidentat mortal un bărbat, apoi a fugit

Redactie

INTERVIU – Bogdănel Gavra: “Nu am intrat în politică să mă căpătuiesc financiar și nici să-mi fac notorietate publică ca om de administrație”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult