BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV | CAZ MONSTRUOS ÎN MARAMUREȘ – Cine este bărbatul care și-a VIOLAT timp de 11 ani nepoata

Caz absolut monstruos ieșit la iveală în Maramureș. Timp de 11 ani, viața unei copile din Ocna Șugatag a fost pur și simplu un calvar. Avea doar 7 ani când a fost abuzată prima dată, tocmai de către unchiul ei. Totul a ieșit la iveală după ce tânăra, acum în vârstă de 18 ani, a beneficiat de un ordin de protecție împotriva agresorului ei, pe care acesta l-a încălcat.

În timp ce fectuau cercetări într-un dosar penal privind nerespectarea unui ordin de protecție provizoriu, polițiștii Secției 5 din Ocna Șugatag s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în perioada 2010 – noiembrie 2021, tânăra de 18 ani a fost agresată sexual de către unchiul ei, un bărbat de 54 de ani, tot din Ocna Șugatag.

Polițiștii au continuat cercetările, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu-Marmației, iar în urma probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a lui SZLAVIK I. CSABA, sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală.



Ulterior, instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile. Bărbatul în vârstă de 54 de ani este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală, violență în familie și nerespectarea ordinului de protecție. În soluția pe scurt se mai arată că individul este necăsătorit și nu ar avea antecedente penale.

Am decis să nu facem public numele victimei, așadar acesta a fost îndepărtat din soluția dată de instanță, pe care o puteți citi mai jos:

Soluția pe scurt: În temeiul art. 226 coroborat cu art. 202 alin. 1 Cod procedură penală admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei şi dispune arestarea preventivă a inculpatului S.C., de cetă?enie română, necăsătorit, studii gimnaziale, stagiu militar îndeplinit, fără antecedente penale, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală, faptă prevăzută și pedepsită de art. 219 alin. 1 ?i 2, lit. b și c și alin. 2 ind.1 din Codul Penal, cu aplicarea art. 35 alin. 1 din Codul Penal, ( persoană vătămată …) , violență în familie prevăzută și pedepsită de art. 199 alin. 1 rap. la art. 193 alin. 2 din C.P. (persoană vătămată …) și nerespectarea ordinului de protecție faptă prevzută și pedepsită de art. 47 alin. 2 din Legea 217/2003 republicată, toate cu aplicarea prevederilor art. 38 alin. 1 din C.P., pe o durată de 30 zile, începând cu data de 26 noiembrie 2021 până la data de 25 decembrie 2021 inclusiv. În temeiul art. 274 alin. 1 noul Cod procedură penală, suma de 313 lei care reprezintă onorariu pentru avocat din oficiu Petrovai Gabriel Severus, avansat din fondurile Ministerului Justiţiei, va rămâne în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi 26 noiembrie 2021, ora 19,15”.

ActualMM

Te-ar putea interesa si

IMPACT TERIBIL IN ILBA: DOUA MASINI IMPLICATE, UNA RASTURNATA, DOUA PERSOANE RANITE

Vasile Dale

Record la Untold. Robbie Williams, aplaudat de 90.000 de oameni

Redactie

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: O maşină a ajuns pe plafon în şanţ, la Ocna Şugatag. Doi încarceraţi (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult