Meteorologii au emis cod galben și portocaliu pentru județul Maramureş. Codul galben intră marți, 30 noiembrie în vigoare de la ora 20:00 și va fi valabil până miercuri, 01 decembrie la ora 16:00.

Potrivit meteorologilor, „în intervalul menționat, în zona montană și submontană va ninge, se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări cu viteze cuprinse în general între 55 și 65 km/h. La altitudini de peste 1700 m, rafalele vor depăși 85…95 km/h, viscolind ninsoarea”, transmit meteorologii, care menționează că până în dimineața zilei de 01 decembrie, astfel de fenomene se vor semnala și în regiunile nord-vestice.

Tot de marți, dar de la ora 23:00 ca intra în vigoare și un cod portocaliu, care este valabil până miercuri, 01 decembrie la ora 11:00.

În nordul Carpaților Orientali, local în Carpații Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali va ninge abundent, se va depune strat consistent de zăpadă, iar la altitudini de peste 1500 m, rafalele vor depăși 75…85 km/h și va fi viscol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.