Important

METEO: Cod galben de vânt și ninsori în Maramureş. Cod portocaliu de viscol în zona montană a județului

Meteorologii au emis cod galben și portocaliu pentru județul Maramureş. Codul galben intră marți, 30 noiembrie în vigoare de la ora 20:00 și va fi valabil până miercuri, 01 decembrie la ora 16:00.

Potrivit meteorologilor, „în intervalul menționat, în zona montană și submontană va ninge, se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări cu viteze cuprinse în general între 55 și 65 km/h. La altitudini de peste 1700 m, rafalele vor depăși 85…95 km/h, viscolind ninsoarea”, transmit meteorologii, care menționează că până în dimineața zilei de 01 decembrie, astfel de fenomene se vor semnala și în regiunile nord-vestice.

Tot de marți, dar de la ora 23:00 ca intra în vigoare și un cod portocaliu, care este valabil până miercuri, 01 decembrie la ora 11:00.

În nordul Carpaților Orientali, local în Carpații Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali va ninge abundent, se va depune strat consistent de zăpadă, iar la altitudini de peste 1500 m, rafalele vor depăși 75…85 km/h și va fi viscol.

Te-ar putea interesa si

Infracțiuni rutiere: Şofer băut depistat la Sighetu Marmaţiei, ATV neînmatriculat, condus de un tânăr fără permis, urmărit în trafic la Şişeşti

Redactie

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ: Maramureşul, sub Cod galben de ploi şi vijelii, urmat de Cod galben de inundaţii

Redactie

Ionel Bogdan: Vă invităm să participați în acest weekend la „Hora la Prislop” – cel mai frumos Festival Interjudețean de Folclor

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.