BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

RAMBO ESTE DUPĂ GRATII: Sătmăreanul în vârstă de 24 care a băgat spaima în polițiștii maramureșeni a fost arestat preventiv (VIDEO)

Bărbatul în vârstă de 24 de ani, din Vama (județul Satu Mare) care nu a oprit la semnalele polițiștilor și care a fost urmărit cu focuri de armă pe străzile din Seini a fost arestat preventiv. Vă reamintim că bărbatul a reușit să spargă un baraj al poliției. Cu toate că polițiștii au tras 8 focuri de armă (3 de avertisment și 5 înspre pneurile vehiculului) acesta a reușit să scape. În cele din urmă sătmăreanul s-a oprit într-un copac. Apoi a fugit în pădure și s-a ascuns. După 5 ore, cu ajutorul unor vânători, polițiștii au reușit să îl prindă. Supranumit ”Rambo” de Satu Mare este acum după gratii, în arestul IPJ Maramureș.

Ce spune instanța

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 4178/P/29.11.2021 şi, în consecinţă: În temeiul art. 226 Cod procedură penală, raportat la art. 223 alin. 1 lit. a) şi alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului FROND NORBERT IANOŞ, -, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: –punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, faptă prev. de art. 334 alin. 1 din Codul penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal –conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prev. de art. 335 alin.1 Cod penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal ?i –furt calificat, faptă prev. de art. 228 alin.1, art. 229 alin. 1, lit. d și alin. 2 lit. b din Codul penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 și 2 din Codul penal, pe o durată de 30 zile, începând cu data de 29.11.2021, până la data de 28.12.2021 inclusiv. Respinge solicitarea inculpatului de a se dispune împotriva sa măsura preventivă a arestului la domiciliu sau cea a controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: AVEM MĂRTURIA unui tânăr agâțat de fostul preot: ”O ieșit dintre blocuri și a venit la mine și m-a întrebat dacă vreau să îmi s…!”

Vasile Dale

GREȘEALA POLIȚIEI? Șoferul unui BMW din Sighetu Marmației, prins cu 114 km/h în localitate, a obținut în instanță anularea sancțiunii și recuperarea permisului de conducere

Vasile Dale

BĂTAIE DE JOC: Pentru zeci de apartamente, DRUSAL-ul a adus doar un tomberon (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

Bud Danut septembrie 13, 2022 at 12:34 pm

Mă interesează un mic amprumut

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.