BREAKING NEWSEvenimentRecomandateSport

ACTUALIZARE: Un jucător de la rugby întors din Africa a fost confirmat pozitiv cu COVID-19

După cum am informat, la întoarcerea echipei CSM ȘTIINȚA din AFRICA, am precizat și pericolul la care se expune Baia Mare.

Deși au fost mulți cei care au criticat material, din păcate, cele prezentate de noi s-au adeverit.

Jucătorul este internat in spital având COVID-19.

Ne întrebam de ce? Măsurile de securitate au fost luate cum trebuie? Au trecut prin aeroport și nu i-a infectat și pe alții? Oare cu cine au intrat în contact jucătorii?

Autoritățile ascund această informație și tot noi trebuie să le facem publice.

Contactat de redacția eMM, jucătorul confirmat pozitiv a declarat că starea lui este una bună!

Sursa emaramures.ro

ACTUALIZARE

Un jucător din cadrul echipei de rugby Știința Baia Mare a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-COV-2. Rezultatul probei RT-PCR recoltată aseară la Aeroportul Internațional Maramureș are rezultat pozitiv. Jucătorul este internat in spital. Nu are probleme de sănătate, dar este ținut sub observație și beneficiază de tratament medical Având in vedere istoricul de călătorie în Africa de Sud, se va recolta o nouă probă care va fi trimisă pentru secvențiere la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, București. De precizat că jucătorul este vaccinat anti-Covid.

Încă două suspiciuni de Omicron în România: persoanele au venit din Africa de Sud

Alte două persoane care au fost repatriate cu avionul Tarom din Africa de Sud sunt infectate cu COVID-19.

Potrivit autorităților, este vorba despre două persoane care au fost depistate pozitiv în urma testelor făcute pe aeroportul Otopeni. Acestea se află în carantină.

De asemenea, pentru aceste persoane au fost efectuate anchetele epidemiologice în vederea stabilirii oamenilor cu care au intrat în contact, informează Mediafax.

Persoanele infectate cu virusul SARS CoV-2 din avionul care a ajuns marți, la București, venind din Africa de Sud, sunt din județele Vaslui și Brașov.

Probele lor au fost trimise la Institutul Cantacuzino pentru a se stabili dacă este vorba despre varianta Omicron.

Al treilea caz de infectare cu COVID-19 a fost descoperit miercuri în grupul sportivilor din Baia Mare repatriați din Africa de Sud.

Te-ar putea interesa si

ÎNVINGĂTOR LA VIENA: Un băimărean a câștigat proba de 14 km la semimaratonul Dunării desfășurat în Ziua de Paște la Viena (galerie foto)

Vasile Dale

ACŢIUNE SALVAMONT – FOTO: Salvamontiştii, jandarmii şi pompierii maramureşeni au pornit pentru recuperarea turiştilor polonezi rătăciţi în zona Prislop

Vasile Dale

VIDEO: Impact între două autoturisme la Vivo Mall. Trafic dirijat de Poliţia locală

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.