BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Daniel (21 ani), grav rănit după ce a intrat cu mașina direct într-un microbuz. Pieton accidentat la Vadu Izei

Azi dimineață, în jurul orei 05.30, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe bulevardul Republicii din municipiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 21 de ani din Baia Mare, a intrat în coliziune frontală cu un microbuz care era condus din sens opus de către un bărbat de 70 de ani din Baia Mare.

Șoferul de 70 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, iar în cazul tânărului nu a fost posibilă testarea alcoolscopică din cauza leziunilor suferite în urma accidentului rutier, fiindu-i recoltate probe biologice de sînge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.  

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru lămurirea circumstanțelor si pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Accident rutier grav cu o victimă la Vadu Izei

 Ieri, 30 noiembrie, la ora 18.37, polițiștii din Sighetu Marmației au intervenit la un accident rutier produs pe D.N. 18, în localitatea Vadu Izei.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 61 de ani din Ocna Șugatag, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sighetu Marmației înspre Berbești, a surprins și accidentat un bărbat de 35 de ani din Sighetu Marmației, care se afla angajat în traversarea părții carosabile.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Victima accidentului rutier nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Traficul rutier a fost blocat până la finalizarea cercetării la fața locului. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Mamă şi fiică, salvate de jandarmi. Maşina se ţinea într-un copac gata să cadă în barajul Firiza

Redactie

IMAGINI HALUCINANTE LA BORȘA / ACTUALIZARE: Câine împușcat sub privirile îngrozite ale unui copilaș de 6 ani pe DN18. Ce spun poliţiştii (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Trei maşini distruse de un incendiu în Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.