BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO EXCLUSIV: Iarna creează probleme în Maramureş. Patru cetăţeni din Republica Moldova, răniţi după ce microbuzul în care se aflau a derapat şi a ajuns în şanţ (actualizare)

A nins doar câteva ore şi deja au şi început probleme create de zăpadă. În Baia Mare, pe strada Victor Babeş, un copac s-a rupt din cauza greutăţii zăpezii şi s-a rupt. Poliţia Locală a supravegheat zona până la sosirea echipajele de intervenție care au degajat drumul.

Pe DN 1C, la Seini, şoferul unui microbuz cu numere de Republica Moldova, ce se îndrepta către Petea, din cauza drumului acoperit cu zăpada îngheţată, a pierdut controlul volanului, a derapat şi a ajuns în decor. Au rezultat patru răniţi, unul transportat la spital.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș: Bărbat cercetat de polițiști pentru vătămare corporală din culpă

Azi noapte, în jurul orei 03.00, polițiștii din Seini au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism și o remorcă, condus dinspre Baia Mare înspre Satu Mare, a derapat și a intrat într-un șanț situat pe partea dreaptă a sensului său de deplasare, acroșând capul de pod situat în dreptul unui imobil. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 48 de ani din Republica Moldova.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat de 32 de ani din Vaslui, aflat ca pasager în locul din dreapta față. Acesta a fost transportat de către un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul Județean de Urgențe Dr. Constantin Opriș Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, ulterior fiindu-i recoletate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Ce spune CJSU Maramureș

Reprezentanţii CJSU transmit: „Traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna pe sectoarele de drumuri publice din judet. Starea de practicabilitate pe sectoarele de drumuri nationale: zapada framantata cu grosimea de pana la 1 cm se gaseste pe carosabilul DN 18, urcare Baia Sprie km 18- km 20, DN 18, DN 18, Dealul Hera intre km 84 si km 94, DN 18, Pasul Prislop, intre km 162 si km 178. Celelalte sectoare de drumuri nationale au carosabilul curat si umed. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu 18 utilaje si au imprastiat 233 tone material antiderapant. Pe sectoarele de drumuri judetene s-a actionat cu 29 de utilaje si au fost raspandite 691 tone material antiderapant. Cer acoperit, vizibilitatea in trafic este buna. Fulguieste in judet. CJSU recomanda conducatorilor auto ca inainte de a porni la drum sa aiba în vedere conditiile meteorologice, starea de practicabilitate a sectoarelor de drum pe care urmează sa se deplaseze sa aiba autovehiculele echipate cu anvelope de iarna, sa isi adapteze viteza la conditiile din trafic si la cele de pe partea carosabila, sa circule preventiv si sa utilizeze frana de motor”.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Persoană cu dizabilităţi, spulberată de o maşină la Rogoz (actualizare)

Redactie

FOTO: Se continua asfaltarea străzile în toate satele din comuna Mireșu Mare

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: “Buieci” – Distracție in miez de noaptr pe bd. Independenței din Baia Mare. Poliția, pe urmele șoferului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.