BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: Prima zi de iarnă calendaristică, ninge ca-n povești în Maramureș

Traficul rutier a devenit un coșmar pentru șoferii din Maramureș. A nins abundent în toate zonele din județ iar șoselele au fost acoperite de centimetri buni de omăt. Utilajele de deszăpezire au lucrat non-stop pentru a împrăștia material antiderapant.

Cel mai greu s-a circulat pe DN18 în pasul Gutin dar și pe DJ184 la Cavnic. Aici trei utilaje au intervenit pentru a ține practicabilă partea carosabilă din pasul Rotunda.

Din fericire nu s-au înregistrat evenimente rutiere însă drumarii le recomandă șoferilor să nu pornească la drum, mai ales în zonele montane ale Maramureșului, fără pneuri de iarnă și lanțuri.

Te-ar putea interesa si

DISPARIȚIE: Un tânăr din Moisei este dispărut în Frankfurt (Germania). Sunați la 112 dacă aveți informații despre el. A fost găsit (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: AVERTISMENT – Imagini video dure din timpul misiunii de salvare a trei bărbați ucraineni din munții Maramureșului. Un cadavru a fost lăsat în munte

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Colaborarea dintre www.vasiledale.ro şi Poliţia Română a dus la prinderea unui puștan de 15 ani care circula fără permis la Copalnic Mănăștur. A fugit de poliție

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.