BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

ACCIDENT MORTAL: Un sătmărean şi-a pierdut viața după ce a fost lovit de o autoutilitară condusă de un tânăr din Bârsana

Azi-noapte, la ora 03.30, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier în care a fost implicată o autoutilitară, care tracta o semiremorcă.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 23 de ani din Bârsana, aflat la volanul unei autoutilitare, condusă din direcția comunei Sarasău, spre Sighetu Marmației, a surprins și accidentat mortal un pieton, care ar fi circulat pe partea carosabilă.
Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. I-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate, a fost identificat cadavrul ca fiind al unui bărbat de 55 de ani din Satu Mare.
Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Sighetu Marmației în vederea efectuării necropsiei.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

*****

Un alt eveniment rutier s-a produs ieri, 02 decembrie, la ora 14.30, pe D.N. 18.

Polițiștii aflați la fața locului au constatat faptul că un tânăr de 21 de ani din Cluj, aflat la volanul unei autoutilitare, în momentul în care a efectuat un viraj la stânga de pe D.N. 18 pe strada Iuliu Maniu, a surprins și accidentat o femeie de 66 de ani din Vișeu de Sus, care se afla în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Aceasta a rămas internată sub supraveghere medicală.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

*****

Două infracțiuni constatate azi-noapte de polițiștii din Baia Mare și Vișeu de Sus

Azi-noapte, în jurul orei 23.00, polițiștii din Baia Mare au oprit în trafic pe bulevardul București din municipiu, un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani din municipiu.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere  pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului.

Tot azi-noapte, un alt tânăr de 22 de ani din Săcel a fost identificat în trafic de polițiștii din Vișeu de Sus, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe strada Griviței din oraș.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Casă mistuită de flăcări la Strâmbu Băiuţ. Un bărbat a fost dus cu arsuri la spital (ACTUALIZARE)

Redactie

IMPACT TERIBIL / ACTUALIZARE – Două persoane rănite și două mașini făcute zob la Gârdani (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Scandal într-un club din Baia Mare provocat de un grup de tineri reveniţi din Anglia. Doi agenţi de securitate agresaţi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.