BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

GALERIE FOTO EXCLUSIV – O persoană încarcerată după ce două mașini s-au ciocnit la Moisei – ACTUALIZARE

Un accident grav de circulație a avut loc în această seară pe drumul național 18 pe raza localității Moisei.

Din primele informații se pare că în accident au fost implicate două autoturisme. În urma impactului violent o persoană a rămas încarcerată.

La fața locului au intervenit echipajele de pompieri de la Vișeu de Sus și echipajele medicale ale Ambulanței și SMURD.



ACTUALIZAREIPJ MARAMUREŞ

Aseară, 05 decembrie, la ora 20.15, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe D.N. 18, în localitatea Moisei.

          Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 23 de ani din Borșa, într-o curbă, a intrat pe sensul opus de mers, unde a lovit un zid din beton, după care a fost proiectat într-un autoturism condus din sens opus de către un tânăr de 23 ani din Vișeu de Sus.

          Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, într-un caz rezultatul fiind zero, iar în cel de-al doilea caz, rezultatul a fost de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat

          În urma impactului, conducătorul auto aflat sub influența alcoolului a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale și pentru recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

          În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că tânărul aflat la volan sub influența alcoolului nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus de acesta avea plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

          În cauză, polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO – BORȘA: Simona, o tânără însărcinată şi mămică a două fetiţe, a fost găsită moartă în casă

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Incendiu la o cafenea din Sighetu Marmaţiei

Redactie

ALEGERI: MONICA SIMON, NOUL PRESEDINTE AL PMP VISEU DE SUS

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult