BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

VIDEO EXCLUSIV – SPARGERE: Biserica Penticostală din Mireșu Mare a fost prădată de hoți – ACTUALIZARE

Spargere la Biserica Penticostală din Mireșu Mare. Persoane necunoscute au pătruns în noaptea de sâmbătă spre duminică în incinta lăcașului de cult, forțând se pare unul dintre geamuri.

În interior hoții au răvășit totul și au sustras toate bunurile de valoare, incluzând aici și sistemul de sonorizare al lăcașului de cult.

În aceste momente polițiștii sunt la fața locului. Aceștia așteaptă echipa de criminaliști de la IPJ Maramureș pentru a preleva probe și amprente. Totodată va sosi și echipajul canin de urmă specializat.



ACTUALIZARE

Conform primelor date din interior ar fi fost sustrase bunuri în valoare de aproximativ 8.000 de lei. Câinele de urmă al IPJ Maramureș a ajuns la fața locului.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 05 decembrie, la ora 09:20, polițiștii din Șomcuta Mare, au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns într-o biserică din comuna Mireșu Mare, de unde au sustras mai multe bunuri.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, persoane necunoscute au intrat prin efracție într-o biserică, de unde au sustras mai multe bunuri în valoare totală de aproximativ 8.000 de lei.

A fost efectuată investigarea tehnico-științifică a locului faptei de către o echipă de cercetare.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE / FOTO EXCLUSIV – ACCIDENT HORROR: Ambele mașini ale unui polițist din Rozavlea, distruse de un șofer neatent. Ce spune IPJ Maramureş

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO/FOTO: Magazine goale în LODI, marketurile din BORȘA, luate cu asalt. Tone de ulei trimise din țară rudelor din Italia

Vasile Dale

EXCLUSIV – PANICĂ ÎN BORȘA: Clienți dar și angajați dintr-un supermarket preluați de echipajele SMURD și ale AMBULANȚEI

Vasile Dale

1 mesaj

Silvi decembrie 6, 2021 at 11:41 am

Cineva a pus gând rău penticostalilor,in Satu Mare cineva a furat numerele de la mașină,parcată in fața bisericii penticostale duminică seara,oamenii erau la rugăciune.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult