Important

Cină caritabilă organizată de OSMTH și Asociația ,,Dăruim și ne Dăruim”

În data de 16 decembrie la restaurantul ,,Casa Iurca de Călinești” din municipiul Sighetu Marmației începând cu ora 17:30 va avea loc o cină caritabilă organizată de OSMTH pentru sprijinirea Asociației ,,Dăruim și ne Dăruim” în două cazuri umanitare de care se ocupă în momentul de față.

Este vorba despre susținerea tratamentelor de recuperare ale lui Eszter, adolescenta cu vise mari care suferă de paralizie cerebrală și ajutor umanitar pentru familia Costan de pe strada Dealul Cetății pentru a avea o casă, în care să locuiască cu cei 7 copii ai săi.

În cadrul acestui eveniment umanitar, cei care vor participa vor avea parte de program de colinde susținut de către interpreții de muzică populară Ionuț Bledea și Diana Cârlig, de asemenea un alt program de colinde oferit de către Măriuca Verdeș și colindătorii săi.

La această acțiune umanitară va avea loc și o degustare de vinuri, o licitație de tablouri, în care toată suma strânsă se va duce în contul Asociației ,,Dăruim și ne Dăruim” pentru cele două cazuri mai sus amintite.

Meniul va fi unul special, creat de către Chef Paul Siserman, iar toți cei prezenți vor asista la prezentarea OSMTH și a Asociației ,,Dăruim și ne Dăruim„.

Prețul de persoană la această cină caritabilă la care se adună toți oamenii cu suflet mare va fi de 150 lei.

Te-ar putea interesa si

De ce devin dinții sensibili? Eroziunea dentară

Redactie

,,Școala Altfel” la grădiniță cu jandarmii maramureșeni

Redactie

CEREMONIAL: Avansare în grad la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.